Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 15:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brod v Kšicích nepřekvapil a padl, což ho dostává do sestupového pásma


Branky


9. P. Kasl , 22. P. Kasl , 59. P. Kaprhál , 74. P. Kasl , 79. M. Šetlík , 81. P. Jankov , 83. P. Kasl , 87. P. Kasl - 5. V. Křehlík , 62. V. Křehlík (p.)
0

Zadní Chodov udělal v sobotu tři body a posunul se před Brod, který musel v neděli zareagovat překvapivou výhrou v Kšicích, aby se vrátil zěpt do bezpečí, ale to se mu nepodařilo. Své brzké vedení rychel ztratil a Kšice ho nakoenc doslova roznesly na kopytech, a to ještě nevyužily dvou penalt. Hlavní hvězdou utkání se stal jednoznačně Petr Kasl, který se trefil hned pětkrát a nebude chybět ani v sestvě kola. Kšice jsou momentálně desáté a jsou zdánlivě v pásmu, které už nic řešit nemusí, ale v extrémně vyrovnané soutěži je tomu jinak. Kšice mají totiž ještě dokonce i teoretickou šanci na stupně vítězů a hodně reálnou třeba i na šesté místo. Takže mají rozhodně také ještě, oč hrát.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brod se dostal rychle do vedení, ale přišel o něj, Kšice pak zahodily penaltu

Kšice byly lepší, ale soupeře asi trochu podcenily a na obranu se příliš nesoustředily, a tak se stalo to, že obránce Václav Křehlík obešel tři hráče soupeře, došel až k brankáři, od kterého se jeho následný střelecký pokus odrazil rovnou do branky. Dlouho ale Brod své vedení neudržel. Už v deváté mintuě vyslal lobem Jan Šetlík za obranu Petra Kasla, který si položil brankáře a hravě zakončoval do prázdné branky. Na definitivní obrat utkání ve prospěch lepších Kšice se pak ale čekalo až do dvaadvacáté minuty. Domácí totiž sice hráli lépe, ale přesto laxně a dostávali se do minima šancí, takež byla jejich převaha vidět především v držení balónu. Zpět ale k té dvaadvacáté minutě. Petr Kasl dostal před vápnem balón, přistrčil si ho ke střele a technickou ranou na zadní tyč obstřelil brankáře podruhé. To však domácí tým uspokojilo a od té doby působil snad ještě laxněji. O chvíli déle dokonce zahodil i pokutový kop, který mohl Kšice hodně přiblížit k bodům, ale nepovedlo se. Takže se stalo to, že se do šaten muselo odcházet za poměrně otevřeného stavu 2:1.

Kšice zahodily další penaltu, tentokrát už ale v době, kdy bylo rozhodnuto

Kšičtí si v kabině ke svému výkonu z první půle řikli pár připomínek a do druhé půle nastoupil úplně jiný tým. Byl daleko nebezpečnější, čišila z něj chuť a jeho převaha byla stále vyšší. A po patnácti minutách to začaly domácí dokládat také zásahy. Nejdřív se trefil Pavel Kaprhál, jehož vyslal za obranu Miroslav Šetlík a pro něj nebyl problém jen přehodit brakáře. Brod pak sice dokázal rychle snížit z penalty, které využil opět Václav Křehlík, ale vzápětí se nechal vyloučit David Novák a od té doby to šlo s Brodem z kopce. Ve čtyřiasedmdesáté minutě dostal už někde na polovině hřiště balón do běhu Petr Kasl, který běžel sám na brankáře a bez váhání umístil svou střelu k tyči a zkompletoval hattrick. Pak Kšice sice zahodily ještě dlaší penaltu, ale tenotkrát je to mrzet nemuselo. O jejich bodech už bylo rozhodnuto a další střelci ve frontě si ještě brousili na Brod zuby. Takže se postupně trefili ještě Miroslav Šetlík, Petr Jankov a znovu Petr Kasl. A v sedmaosmdesáté minutě udělal za utkání ještě definitivní tečku svým pátým zásahem opět, kdo jiný než, Petr Kasl, který obešel protihráče a šel opět sám na branku a více už si snad domyslíte. Kšic etak nakoenc zvítězily 8:2 a připravily Brod o důležité tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kšice B
Martin Kundrát: Z naší strany to byl fotbal dvou poločasů. V prvním to nebylo vůbec dobré, řekl bych dokonce, hrozné. Ve druhém se to naprosto otočilo a podle toho to také vypadalo i výsledkově. Měli jsme i početní výhodu pro jedno jejich vyloučení, a tak už jsme měli snadnou pozici, které jsme využili.

FK Brod nad Tichou
Václav Křehlík: My jsme sice dali rychlý gól, ale Kšice byli od začátku lepší a rychle zápas otočily, opět díky našim klasickým zbytečným chybám. Navíc jsme museli dohrávat od šedesáté minuty jen v deseti lidech a od té doby se to s námi vezlo a inkasované branky už jsme ani nepočítali. Více je asi zbytečné, se k tomu vyjadřovat.



Sestavy


TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - M. Bureš [-] , N. Škornička [-] , A. Smetana [-] , J. Šetlík [-] - P. Šnebergr [-] (23. K. Friedenberger [-] ) , M. Šetlík [-] (80. P. Janout [-] ) , P. Kaprhál [-] , P. Jankov [-] - J. Pařízek [-] , P. Kasl [-] -

FK Brod nad Tichou
M. Majer [-] - V. Křehlík [-] , L. Kopáček [-] , P. Jonáš [-] , J. Mlynár [-] - D. Novák [-] , A. Janovec [-] , L. Kubalík [-] , A. Ulbrich [-] - Z. Pytlík [-] , M. Květoň [-]

ŽK: 31. P. Jonáš , 48. D. Novák . ČK: 62. D. Novák .
Místo: Kšice. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Fanfule Ladislav - MILOTA Radek (N), KOPÁČEK Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.