3:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kladruby doma porazily Lesnou a jsou ve žhavém souboji o postup, Lesná je bez šance


Branky


39. T. Kotlár , 64. M. Havránek , 81. T. Kasl - 15. V. Danko , 74. D. Tkáč
0

Na hřišti Kladrub se v neděli utkaly dva velmi cyrovnané týmy v souboji o pozici. Kdyby zvítězila Lesná, tak se na soupeře bodově dotáhne a společně budou na chvostu skupiny o druhé místo, to se však nestalo. Po velmi vyrovnaném utkání divái našil těsného vítěze v Kladrubských, kteří se třemi body dostali do nejžhavější oblasti adeptů na postup, i přesto, že jim v tabulce patří až sedmá příčka. Zdá se Vám to nepochopitelné? Mě také, ale je to tak, soutěže je nesmírně vyrovnaná a šanci na postup má hned polovina startovního pole. Lesná už do ní ale nepatří a sezóna pro ní tímto v podstatě končí. Konec sezóny už nejspíš bude jen v poklidu dohrávat s vědomím, že si ve stejné soutěži zahraje aké příští rok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lesná nevyužila velkých šancí a nechala domácí ve hře

Lesná začala perfektně a od začátku Kladruby tlačila. Hned v první desetiminutovce měla asi tři obrovské šance, ale všechny končily stejně, a sice přestřelním branky. Dvakrát dokonce z kopačky věhlasného kanonýra Vasila Danka. Vasil Danko se však nakoenc přesto dočkal, když otevřel v patnácté minutě skóre celého zápasu. To Kladrubské probralo a od té doby se hrálo klidnější vyrovnané utkání, s tím, že stav 1:0 ještě nikomu nic nezajišťoval, kdyby ale Lesná bývala využila ještě alespoň jedné z promarněných šancí, mohla mít už větší klid. Ještě více toho ale litovala až ke konci půle, když ještě smazal její malou výhodu vyrovnáním Tomáš Kotlár. Na tento poločas v Lesné určitě ještě dlouho nezapomenou.

Havránkova paráda a dramatický závěr

Ve druhé půli se diváci bavili daleko více. Od začátku se hrál fotbal z jedné strany na druhou a bylo jen otázkou, komu to tam první spadne, týmy se totiž o vedení doslva přetahovaly. Nakoenc se dočkaly v tomto utkání zkrátka šťastnější Kladruby, když se od rohového praporku prokličkoval až na roh vápna Matěj Havránek a technickou střelou za pomoci tyčky rozvlnil síť. Hosté se dočkali vyrovnání asi o deset minut déle, když dobře zamířil Dominik Tkáč, ale zkraje poslední desetiminutovky se prosadil na druhé straně ještě Tomáš Kasl a Lesná opět ztrácela. V závěru utkání sice dokázala vyvynout na domácí tým obrovský tlak, ale prosadit se jí opět nepodařilo, a tak po zpackané první půli prohrála 2:3 a s nadějí napostup se definitivně rozloučila.



Ohlasy k zápasu


TJ Kladruby
Tomáš Kasl: Zápas byl poměrně vyrovnaný. My jsme na začátku měli hodně štěstí, protože soupeř měl tři velké šance, ale vždy přestřelil bránu. Pak jsme sice tedy gól dostali, ale hru jsme rychle vyrovnali a od té doby už to bylo vyrovnané. Přetahovali jsme se o výsledek, ale i když byl konec trochu nervózní, nakonec jsme zvítězili. Jsme rádi, že jsme jim vrátili podzimní porážku, a že máme body. Chtěli jsme pohlídat především Vasila Danka, to se nám sice nepodařilo, ale dojem už nám to nezkazí.

TJ Lesná
Zdeněk Uhlík: My jsme hned zkraje neproměnili asi dvě tutovky. Trefili jsme se až z té třetí. Dlouho jsme vedli, ale domácí ještě v závěru poločasu vyrovnali. Druhá půle se hrála z jedné strany na druhou. Více štěstí ale v této fázi měli domácí. My jsme sice měli v závěru ještě šance na vyrovnání, ale těch jsme nevyužili. Škoda, nebyli jsme od bodů daleko.



Sestavy


TJ Kladruby
R. Kuvík [-] - V. Kučera [-] (46. R. Duspiva [-] ) , R. Valena [-] (78. J. Šrámek [-] ) , P. Kotlár [-] , J. Šimek [-] - T. Kasl [-] , M. Havránek [-] , E. Samko [-] , L. Kotlár [-] - T. Kotlár [-] - J. Havránek [-]

TJ Lesná
J. Malý [-] - V. Danko [-] , R. Prexl [-] , R. Danko [-] - R. Vavřička [-] , M. Baran st. [-] (78. P. Szerencés [-] ) - V. Danko [-] - P. Karafiát [-] , M. Baran ml. [-] , D. Tkáč [-] , V. Šesták [-]

Místo: Kladruby. Počet diváků: 62. Rozhodčí: Friedenberger Robert - KAISER Robert (N), ŠESTÁK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.