2:1p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Studánka sice na první vítězství v Erpužicích nenavázala, ale alespoň bod odváží


Branky


0

Toto bylo utkání týmů, kterým se letos příliš nedaří. Erpužice vyhrály pouze jednou, když porazily Staré Sedliště, ale jinak zatím ve všech zápasech ztrácely nevypadaly příliš konkorenceschopně. Studánka naopak konkurenceschopně vypadala, dokázala přehrávat téměř každého, ale střelecky se ji nadařilo a všechna tři svá první utkání prohrála. Zvedla se až minulý týdne proti Konstantinovým Lázním, které porazila 3:1, což slibovalo, že nyní už se konečně chytí a bude pokračovat na vítězné vlně. Tudíž byla pro dnešek mírně favorizována. To ji ale vy vyrovnaném utkání nebylo nic platné. Dokázala totiž vstřelis stejný počet branek, jako souepř, a tak musel rozhodovat penaltový rozstřel, v němž byli domácí přesnější. Studánka může být ale za jeden bod určitě ráda po špatném začátku ji totiž posouvá alespoň na jedenáctou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

V první půli se hrál poměrně nezáživný fotbal bez větších šancí na obou stranách. Oba týmy hráli opatrně, Studánka se poučila z předchozích zápasů a nechtěla se ukvapit zbrklou hrou kupředu. Erpužice hrály také velmi disciplinovaně z uzavřené obrany, a tak diváci sledovali celkem nezajímavé utkání. Během první půle se navíc ani jeden z týmů nedokázal trefit, což utkání pochopitelně příliš neokořenilo, a tak všichni s napětím očekávali, co nabídne půle druhá, která musela rozhodnout.

Góly už padaly, ale na vítěze neukázaly

Ve druhé polovině už půdobily týmy o něco odvážlivěji, což také potvrdil velmi dobrý nástup obou týmů. Zejména Studánku už vyčkávání nebavilo, a brzy se prosadil Dalibor Lončík, který otevřel skóre, jenže poté zabojovaly více také Erpužice a o pár minut déle vyrovnával Filip Tesař. To oběma týmůn naznačilo, že hrát přehnaně ofenzivně se nemusí vyplatit, a tak opět oba zaujaly svou taktickou pozici. Do konce utkání už ale branka opět napeadla a oba týmy se vlastně smířily s dělbou bodů. O vítězi tak musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Velká impotence na straně hostů

Ten rohodl jasně ve prospěch Erpužic. Ty totiž dokázaly proměnit vše, nač sáhly a soupeř naopak ze tří pokusu dokázal vstřelit gól pouze jednou. Druhý bod tak po zásluze zůstal ve spárech Jiskry, která se odpoutala od Sedliště, Sulislavi, ale také Studánky.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Dynamo Studánka
Dynamo Studánka: Studánka se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - F. Kasl [-] , R. Kořínek [-] , T. Klimeš [-] , J. Kořínek [-] - J. Pavuk [-] , M. Kovačka [-] (50. J. Uhlíř [-] ) , F. Tesař [-] , M. Šťastný [-] - L. Bordeniuc [-] , V. Novikov [-] (35. V. Křelina [-] ) -

TJ Dynamo Studánka
D. Marek [-] - L. Novák [-] , R. Mráz [-] , J. Jílek [-] - Š. Štrunc [-] , M. Berka [-] , M. Ruda [-] , D. Lončík [-] , J. Černý [-] - L. Honzík [-] (60. R. Černý [-] ) - R. Schweiner [-]

ŽK: 70. F. Tesař .
Místo: Erpužice. Počet diváků: 55. Rozhodčí: Loukota Petr - ŠÁMAL Václav (N), LIPCHAVSKÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.