Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

10.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jasná záležitost v podání Záchlumí, kterému Jiskra vůbec nestačila


0

Jestliže někdo sázel na to, že by se Erpužice mohly proti Záchlumí chytit, tak už při pohledu na výsledek musel zjistit, že se neskutečně zmýlil. Záchlumí proti Jiksře nepřipustilo žádné drama, fotbal si užívalo a přidávalo jeden gól za druhým. Třeba takový Miroslav Štrejn, se postaral hned o šest a jeho bratr Karel o tři, přesto to však byli jen tři čtvrtiny případů, kdy Záchlumí rozvlnilo erpužickou síť. Jiskra se ale nakonec čestným gólem v posledních minutách utkání do střeleckých statistik také zapsala, aby však měla na to, získat v Záchlumí bod, musela bych jich vstřelit ještě alespoň jedenáct. Záchlumí je přitom až ve druhé polovině tabulky a v neděli se ještě bude strachovat o to, aby nespadlo až na desátou příčku. To Erpužice si mohou na svém předposledním místě pohoršit už jen o jednu příčku, ale to by musela Sulislav alespoň remizovat v Kostelci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo čtvrt hodiny, pak se s nimi ale roztrhl pytel

Erpužice byly jen v deseti hráčích a navíc ještě ve velmi nezkušené sestavě bez největších opor. Záchlumí mělo od začátku jasně na vrch a vše bylo v podstatě jasné předem. Na první branku se však čekalo nečekaně dlouho, až na konci první čtvrthodiny hry se totiž prosadil Miroslav Štrejn ml.. Chyby hostující obrany se poté začaly doslova kupit a pro domácí bylo najednou o dost snažší se prosadit. Ve dvaadvacáté minutě se tedy Miroslav Štrejn ml. trefil znovu a za další tři minuty dokonce tentýž hráč, Miroslav Štrejn ml., už zkompletoval hattrick. Poté ale přišla řada na jeho mlašího bratra Karla Štrejna, který zvýšil díky nařízené penaltě už na 4:0. Chvíli po uplynulé první půlhodině utkání se ale znovu, už počtvrté prosadil Miroslav Štrejn ml., který měl tak perfektně nekročeno k pořádnému gólovému přírůstku, který by mohl dokonce být i rekordní. A vypadalo to hned velmi nadějně a reálně, protože se sedmibrankovému rekordu Bláhy přiblížil zase o trochu blíže, když v šestatřicáté minutě rozvlnil Miroslav Štrejn ml. síť už popáté. V závěru poločasu ale už jen na 7:0 zvýšil Pavel Kříž a bylo jasné, že s úsměvem a zdviženou hlavou Erpužice dnes neodjedou.

Čestný zásah v posledních minutách

Ve druhé půli domácí trochu polevili, ale výrazněji znát to, zejména na gólových přírůstcích, znát nebylo. Dnes bylo totiž velmi snadné obranou Erpužic projít. Už v pětapadesáté minutě se trefil podruhé Karel Štrejn a o dvě minuty tentýž hráč, Karel Štrejn, kompletoval dokonce hattrick. Poté přišal od gólů krátká pauza. Zdálo se, že utkání už se bude spíše bez branek jen dohrávat, ale nakonec se Záchlumí prosadilo znovu, protože to zkrátka bylo strašně jednoduché. nejprve se podruhé trefil Petr Kříž a hned vzápětí se na Bláhu takovou kontaktní brankou dotáhl Miroslav Štrejn ml.. Poté ale sudí za hrubé nesporotvní chování při hře bez míče poslal předčasně do sprch Karla Štrejna a domácí museli dohrávat v deseti. V poslední destiminutovce Záchlumí opravdu extrémně polevilo, a tak už bylo téměř jisté, že Miroslav Štrejn ml. Bláhův rekord nevyrovná. Nakonec se ale Záchlumí přeci jen ještě prosadilo, ale nrebyl to Miroslav, ale střídající Matěj Vácha. Nakonec si ale o své slovo řekly také Erpužice, které snížili čestným zásahem v posledních minutách na 1:12 po zásahu Martina Šustra. Kozelka tak přišel nakoenc o čisté konto, ale příliš ho to mrzet nemuselo, protože Záchlumí po tříbodovém zisku zase trochu poposkočí tabulkou.



Ohlasy k zápasu


TJ Motor Záchlumí
Vladimír Vácha (Motor Záchlumí): Hosté přijeli pouze s deseti hráči a ještě si museli vypomoci nějakými náhradníky, kteří ani moc nehrají. Takže už to bylo asi předem určené. Vyhráli jsme 12:1, ale myslím, že to nebylo tou snahou našich hráčů, že by snad měli velkou chuť do fotbalu, ale spíše tím, že hostů bylo málo, kteří navíc dělali mnoho chyb a my jsme je snadno udolali.

TJ Jiskra Erpužice
Jiskra Erpužice: Erpužice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.



Sestavy


TJ Motor Záchlumí
A. Kozelka [-] - M. Koníček [-] , M. Voříšek [-] (46. D. Kasič [-] ) , M. Štrejn ml. [-] , K. Štrejn [-] , M. Pavelka [-] , P. Kříž [-] , M. Karvaš [-] , L. Hrabák [-] , J. Vlček [-] (71. P. Thoma [-] ) , M. Tót [-] (66. M. Vácha [-] )

TJ Jiskra Erpužice
M. Voldřich [-] - M. Šustr [-] , F. Kasl [-] , T. Klimeš [-] - V. Křelina [-] , M. Šťastný [-] , F. Tesař [-] - V. Novikov [-] , J. Uhlíř [-] - P. Kořínek [-] , A. Havel [-]

ŽK: 82. M. Vácha - 70. F. Tesař . ČK: 78. K. Štrejn .
Místo: Záchlumí. Počet diváků: 40. Rozhodčí: Volák Vítězslav - BAUM Martin (N), KŘÍŽ Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.