0:2
(0:0)
50. M. Hron (p.)
67. N. Hrůza
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

2.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrov prolomil prokletí a z Merklína veze všechny body


Branky


50. M. Hron (p.) , 67. N. Hrůza
9

Do Merklína zajížděli hosté z Ostrova. Pro ty to bylo značně neoblíbená půda, už několik let nebyli schopni tu zvítězit a se současnou formou (4 zápasy 0 bodů) hrozilo, že bude šňůra pokračovat i po dnešním utkání. Ostrovská rezerva přijela s pár posilami z A-týmu a hře to určitě pomohlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli fanoušci branku neviděli

Merklínští vstoupili do zápasu o něco pasivněji než hosté, kteří po většinu času drželi míč a snažili se prokombinovat k zakončení. Většinu času to však bylo spíše házenkářské obehrávání domácího vápna a žádnou vyloženou šanci si Ostrovští nevytvořili. Merklín trpělivě vyčkával na chybu soupeře, která by mohla pramenit v rychlý protiútok, žádný z nich však v gól nepramenil. Nebezpečné byly mnohdy rohové kopy domácích, ale všechny pokryl hostující golman Antonín Josífko. V první půli byl jeden kontroverzní moment, kdy se hosté po údajném faulu ve vápně vehementně hlásili o penaltu. Hlavní rozhodčí však žádné porušení pravidel neviděl a hra tak pokračovalo dál. Do kabin se šlo i za značné převahy hostů za bezbrankové remízy.

Ostrovští ve své hře pokračovali, a byli odměněni

V 50. minutě šel k zemi ve vápně domácích kapitán hostů Filip Tomáň, a tentokrát už se Ostrovští odpískaného pokutového kopu dočkali. K exekuci se postavil Matyáš Hron, a svým zakončením nedal Milanovi Skoupému žádnou šanci, hosté vedli 1:0. V nastaveném trendu utkání pokračovalo, Ostrov byl na míči stále dominantní a Merklínští se i přes snahu nebyli schopni dostat na koně. V 67. minutě se za zdánlivě ztraceným míčem v obranném rohu domácí poloviny vydal v plné rychlosti Vojtěch Rjáško, pro kterého ztracený v žádném případně nebyl a dokonale překvapil domácího obránce, kterého v rohu hřiště obral o balón, poslal nadýchaný centr do vápna, který si našel čerstvý Nikolas Hrůza a s nabídnutou šancí si poradil. Hosté už si vedení vzít nenechali a po závěrečném hvizdu se můžou radovat z prvních tří bodů v této sezóně.



Ohlasy k zápasu



FK Ostrov B
Štěpán Dvořák (trenér hostů): Jsem nesmírně rád za první body, a zrovna proti Merklínu, na jejichž hřišti se nám spoustu let nedaří. Musím vyzdvihnout hlavně našeho brankáře Josífka, který vychytal několik vyložených šancí. Samozřejmě nám hodně pomohli kluci z áčka, ale pochválit musím celý tým.



Sestavy


EP Merklín
M. Skoupý [-] - J. Vodrážka [-] , P. Chomát [-] , P. Mrňka [-] , P. Hladík [-] , M. Matoušek [-] , M. Sýkora [-] , F. Hladík [-] , M. Jonáš [-] , J. Kučera [-] (68. S. Skořepa [-] ) , J. Menčík [-]

FK Ostrov B
A. Josífko [-] - V. Rjáško [-] (88. D. Groh [-] ) , F. Tomáň [-] , P. Veselý [-] , T. Váňa [-] (60. N. Hrůza [-] ) , M. Karbula [-] , M. Hron [-] , M. Rašman [-] , L. Kunz [-] , L. Chomát [-] , J. Liška [-]

ŽK: 60. M. Matoušek , 89. P. Hladík - 44. J. Liška , 83. F. Tomáň .
Hráči zápasu: A. Josífko .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šmat David - BOTOŠ Robert, ŘÁDA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

David Křížek

Expert: Jan Vedlich
Tip experta: výhra domácích

Ostrov zatím nebodoval a v Merklíně se hraje těžko všem soupeřům. Domácí ze zápasu vyjdou vítězně.

Tip: výhra domácích