Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Béčko Slavie ovládlo přestřelku v Benešově.


Branky


13

Sešívaní vedli v Benešově už 3:0, ale domácí se nevzdali a snížili na rozdíl jediné branky. V závěru se hostům podařilo definitivně odskočit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zasloužené vedení Slavie

V domácí základní sestavě chyběl někdejší hráč Slavie Mario Lička, který začal na lavičce náhradníků. Naopak kanonýr s ligovými zkušenostmi Richard Kalod se do sestavy Benešova po zranění vrátil. Hostující svěřenci trenéra Marka Jarolíma začali utkání hodně aktivně. V prvnímu ohrožení brankáře Rotbauera se dostal krátce po začátku utkání Jurásek, ale domácí brankář dokázal jeho tečovanou střelu lapit. V 8. minutě se do dobré příležitosti dostal Sima, ale Rotbauer byl opět připraven. Ve 25. minutě se do samostatného úniku dostal opět aktivní Sima, ale na domácího gólmana nevyzrál. Ve 28. minutě domácí špatně rozehráli přímý kop a Sima opět upalovat do brejku. Tentokrát míč zasekl a poslal jej pod sebe, kde byl připravený Jakub Zeronik, který se trefil přesně k tyči, 0:1. Hosté pokračovali v jasné převaze a ve 35. minutě se dočkali navýšení skóre. Sima vybojoval míč, předal jej spoluhráčům. Jurásek vyslal přihrávku mezi stopery a Abdallah Dipo Sima se dočkal odměny za svou aktivitu v podobě branky na 0:2. Dvoubrankovým vedením hostú skončil první poločas a to mohli být domácí ještě rádi.

Benešov se dokázal vrátit do utkání

I do druhé půle vstoupila lépe Slavia. Sešívaní zahrávali ve 47. minutě rohový kop, odražený míč se dostal k Vlasákovi, jehož ránu Rotbauer pouze vyrazil a František Matys zvýšil vedení Slavie na tříbrankové. Domácí utkání nezabalili a dokázali na nepříznivý vývoj reagovat. V 58. minutě se krásnou ranou z přímého kopu prosadil Jakub Vosáhlo, 1:3. Vedení Slavie mohl navýšit Vlasák, ale střelou z vápna branku přestřelil. V 69. minutě se domácí dočkali snížení. Centr do vápna uklidil na zadní tyči do branky mladý Ondřej Vosáhlo a dostal Benešov na dostřel, 2:3. Domácí hřáči vycítili šanci na bodový zisk a zatlačili svého soupeře. Do žádné větší šance se ale dostat nemohli. Hosty mohl uklidnit v 89. minutě Alijagič, který postupoval v brejku sám na brankáře, ale jeho lob zastavila tyčka. V 90. minutě se Denis Alijagič branky dočkal. Po přihrávce Vlasáka opět postupoval sám na Rotbauera, opět zvolil zakončení lobem a tentokrát byl úspěšný, 2:4. V 90. minutě padla ještě jedna branka, Matěj Jurásek vystřelil z hranice velkého vápna, jeho rána byla ztečovaná vysoko do vzduchu, po dopadu se míč odrazil za vyběhnutého gólmana Rotbauera a skončil v bráně, 2:5.

 

Zdroj: Web SK Slavia Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Benešov
Josef Laštovka - trenér: První poločas byla Slavia lepší a zaslouženě šla do vedení. Řekli jsme si, že se musíme zlepšit, chtěli jsme Slavii druhou půli přitlačit, abychom z toho udělali drama. Bohužel jsme hned dostali gól na 3:0. Klobouk dolů před klukama, že se zvedli a nechybělo málo a sahali jsme po bodu. Bohužel se nám nepovedlo vyrovnat a v závěru jsme dostali z brejků dva góly. Klukům jsem poděkoval, protože prohrávat 3:0 a dostat se zpátky do zápasu není jednoduché. Kluci bojovali až do konce. Musím řict, že Slavii si za ten první poločas vyhrát zasloužila.




Sestavy


SK Benešov
N. Rotbauer [-] - J. Vosáhlo [-] , O. Brokeš [-] (40. T. Meszáros [-] ) , Z. Vrňák [-] , A. Lupač [-] , R. Kalod [-] (63. D. Dušek [-] ) , L. Dufek [-] , M. Tomek [-] , V. Ježdík [-] (77. M. Krunert [-] ) , D. Filip [-] , O. Vosáhlo [-]

SK Slavia Praha B
J. Surovčík [-] - A. Sima [-] , J. Křišťan [-] , J. Kopáček [-] (74. D. Samek [-] ) , F. Matys [-] , M. Douděra [-] , M. Jurásek [-] , A. Vlasák [-] , J. Zeronik [-] (79. D. Alijagič [-] ) , A. Bárta [-] , M. Švec [-]

ŽK: 26. J. Vosáhlo , 74. V. Ježdík - 22. A. Sima , 74. A. Vlasák .
Hráči zápasu: F. Matys , A. Sima .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Aubrecht Jan - HÁNYŠ Martin, TVRDÍK Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích