P. Votava 44.
O. Adámek 50. (vl.)
2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2020 17:00

2.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bystřice pod Hostýnem doma udolala nováčka z Valašské Polanky


Branky


44. P. Votava , 50. O. Adámek (vl.) - 16. S. Adámek
3

O výhře domácího týmu rozhodla nakonec vlastní branka hostujícího celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Polančané vstoupili do historického utkání v Krajském přeboru nebojácně, ovšem v 6. minutě se málem sami dostali do jednobrankového manka, když si Roman Trčka v obraně nerozuměl s brankářem Kolínkem, ten však na poslední chvíli dokázal tuto nepřesnost v defenzívě zahasit. Hostům se podařilo v 15. minutě otevřít skóre. Rychlý protiútok započal Štrbík, předal míč do strany Davidu Mačkovi, celou situaci pak výborně četl Stanislav Adámek, jenž si naběhl na centr Davida Mačka a ukázkovou střelou z voleje rozpoutal euforii ve svém týmu. Domácí měli příležitost srovnat ve 30. minutě, Votava centroval na Hegera, do této akce se vložil bránicí Zbranek, zakončení Hegera sice nezabránil, ale jeho zásah hodně znesnadnil střelci jeho úkol, když branku Polanky minul. Bystřice se však vyrovnání přeci jen dočkala, běžela 44. minuta a po individuální chybě se na míč dostal Petr Votava a přesnou střelou do protipohybu brankáře Kolínky vyrovnal. 

Domácí dokázali strhnout vítězství na svoji stranu

Bystřice měla aktivní nástup do druhé půle a přinutila hosty k chybám. Ve 49. minutě nakopl míč Tureček, bránící Ondřej Adámek ve snaze odpálit míč do bezpečí nešťastně tečoval a dal si tak vlastní branku. To však nováčka nevyvedlo z míry, znovu se našel a měl pasáž, kdy domácí svíral na jejich obranné polovině. V 59. minutě přiklepl Novák míč na střelu Štrbíkovi, která však skončila těsně mimo. Největší příležitost na srovnání měli Polančané v 64. minutě, Štrbík rozehrával trestný kop a po signálu se uvolnil Filip Maček, hostující kapitán mířil do růžku domácí svatyně, ale výborným zákrokem se blýskl brankář Tommalieh. V 67. minutě našel Novák Davida Mačka, ten to zkusil z otočky, ale branku Bystřice minul. Polančané do posledních minut srdnatě bojovali, ale vyrovnat se jim již nepodařilo. 



Ohlasy k zápasu


FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice p/H:

TJ Sokol Valašská Polanka
Jan Tajzler, vedoucí: Byl to pro nás historický moment, snažili jsme se kluky nabádat k tomu, aby si zápas užívali a věřili ve své schopnosti. Přesto byla vidět nervozita, která se ale postupně v zápase vytrácela. Otevřeli jsme skóre krásnou brankou Stanislava Adámka. Bohužel jsme před koncem poločasu inkasovali a po výměně stran jsme se vlastní chybou dostali do jednobrankového manka. Měli jsme příležitost srovnat, ale už se nám nepodařilo prosadit. Myslím, že bod jsme si zasloužili, hlavně jsme ale rádi, že kluci snad pochopili, že v této soutěži můžeme hrát důstojnou roli.



Sestavy


FK Bystřice pod Hostýnem
S. Tommalieh [-] - D. Horák [-] , A. Křek [-] (69. M. Kubík [-] ) , P. Lendler [-] , D. Malát [-] (88. S. Zámorský [-] ) , D. Ondroušek [-] , P. Votava [-] , M. Tureček [-] (85. M. Ulrych [-] ) , L. Juhas [-] , J. Juráň [-] , T. Heger [-]

TJ Sokol Valašská Polanka
J. Kolínek [-] - S. Adámek [-] , R. Trčka [-] (71. J. Řezníček [-] ) , O. Zbranek [-] , O. Adámek [-] (89. T. Chuchma [-] ) - M. Štrbík [-] , Š. Kovalčík [-] , M. Baran [-] (63. D. Ondra [-] ) , F. Maček [-] - D. Maček [-] , L. Daněk [-] (54. J. Novák [-] )

ŽK: 65. J. Juráň , 80. P. Lendler - 87. O. Zbranek .
Hráči zápasu: P. Votava , J. Juráň - O. Adámek , F. Maček .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - ZICHÁČEK Martin, PROKŮPEK Kamil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Jan Válek
Tip experta: výhra domácích

Zkušená Bystřice pod Hostýnem si na úvod s nováčkem poradí

Tip: výhra domácích