Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Forma Meclova je veliká a v Horní Bříze bral všechny body


Branky


30

Meclov se dostává do před sezónou avizovaného tempa a střílí branky na každém rohu. Horní Bříza také předvádí velmi pohledný fotbal, ale ne vždy se to setká s výhrou. Zápas to byl tak velmi atraktivní a i díky početní výhodě měli blíže k bodům hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyloučení Zavadila nastartovalo branky Meclova

Od úvodních minut byl zápas jak na horské dráze. Hra se přelévala z jedné strany na druhou. Hned v úvodu vyslali Gavrylovskyy a Polák střely na branku, ale ani jedna nebyla nebezpečná. V 16. minutě nadvakrát nebezpečně zakončovali ve vápně hosté, ale obraně se podařilo míč těsně před brankovou čárou odkopnout. Ve 27. minutě dostal žlutou kart Zavadil. Ve 30. minutě fauloval ve vápně, dostal tak druhou žlutou a šel do sprch. Sudí Petrželka po tomto zákroku nařídil pokutový kop a hostující Suchý se nemýlil. Poté přebral Meclov v zápase otěže. Ve 40. minutě zahrával Meclov roh, odražený míč se dostal těsně za vápno, kde se do míče položil Havlíček a střelou pod břevno nedal Zachovi šanci. Posledních 5 minut Bříza šance Meclova přečkala a do šatny se odcházelo za stavu 0:2.

Bříza zahrozila, ale Čižikov dal uklidňující branku

Do druhého poločasu vstoupili domácí hráči, hrající od 30. minuty pouze v deseti, jako vyměnění. Dělali soupeři se svojí hrou velké problémy. V 56. minutě se dostal na hřiště Sedlecký, který byl na hřišti pouhé 2 minuty, vyvezl míč po lajně, nacentroval jej do vápna, kam nabíhal Kraček, a ten dokázal míč uklidit na záda hostujícího brankáře Chrže. Následující tlak, který si ve druhém poločase domácí hráči vynutili, už v další gól nepřetavili. Soupeř dokázal v 81. minutě přidat třetí branku, kterou vstřelil Čižikov. Na to už domácí hráči nedokázali zareagovat a doma prohráli 1:3.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Bříza
Lucie Sedláčková, vedoucí týmu domácích: Bohužel jsme si herní pohodu nepřenesli z předchozího zápasu. Hra měla v prvním poločase řadu nedostatků. Nedokázali jsme si pohlídat Čižikova a Havlíčka, kteří nás potrestali góly. Paradoxně nám pomohlo, že jsme od 30. minuty hráli v 10. Hráči předvedli ve druhém poločase srdnatý výkon, ale více jak na jednu vstřelenou branku to nestačilo.

TJ ZD Meclov
Jevgenij Čižikov, hráč hostů: Do zápasu jsme šli s respektem a pokorou k soupeři. První poločas byl velmi atraktivní pro diváky a podle mě byl nadstandardní úrovni soutěže. Bylo dost šancí a fotbal nahoru dolu na obě strany. Dali jsme první branku a věděli, ze soupeř bude muset otevřít více hru a my budeme chodit do brejků. Škoda, že jsme hned na začátku druhého poločasu neproměnili naše vyložené šance a bylo by už dříve po zápase. Takhle domácí zabrali i když byli oslabení a snažili se o vyrovnání. Naštěstí jsme přidali třetí branku a odvezli jsme si podle mě zaslouženě 3 body! Teď nás čeká menší derby se Staňkovem a doufám, že navážeme na naši dobrou formu.



Sestavy


SK Horní Bříza
M. Zach [-] - J. Kraček [-] , M. Polák [-] (76. D. Mašek [-] ) , L. Gavrylovskyy [-] (64. T. Lomoz [-] ) , Z. Netáhlo [-] , M. Paukner [-] (56. J. Sedlecký [-] ) , S. Rous [-] , T. Koudele [-] , A. Lavička [-] , V. Zavadil [-] , P. Voves [-]

TJ ZD Meclov
O. Chrž [-] - Z. Mareš [-] , F. Němec [-] (84. M. Suchý [-] ) , J. Havlíček [-] , M. Obdržálek [-] , V. Levchenko [-] , J. Suchý [-] (69. J. Řezníček [-] ) , J. Čižikov [-] , J. Pačesný [-] , V. Kafka [-] , J. Klíma [-]

ŽK: 27. V. Zavadil , 71. S. Rous , 78. A. Lavička , 90. J. Kraček - 58. V. Kafka , 61. J. Čižikov , 86. M. Suchý , 90. J. Havlíček . ČK: 30. V. Zavadil .
Hráči zápasu: J. Suchý , J. Čižikov .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Petrželka František - BUREŠ Jiří, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Pavel Javorský
Tip experta: výhra domácích

Meclov prokazuje vzrůstající formu, ale Bříza si domácí zápas pohlídá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích