1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí jsou opět po řadě neproměněných šancích bez bodu


Branky


0

Na hřišti Částkova zavítal tým Stoda. Hosté i s notnou dávkou štěstí berou tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté přežili řadu gólových situací a potrestali chyby domácích

V úvodu byli aktivnější domácí, kteří se snažili napravit zaváhání z předchozích kol. Ovšem ani dnes jim nebylo přáno, vypracovali si řadu vyložených šancí, ale opět je trápila koncovka. Naopak hosté čekali na chybu, která přišla ve 29. minutě, kdy využil špatné rozehrávky Michal Terber a naservíroval míč před branku na Michala Fořta - 0:1. Domácí měli sice více ze hry, ale hosté stříleli branky. V 33. minutě se po rohovém kopu Karla Výruta z voleje trefil Tomáš Tlustý. Domácí do poločasu nedokázali odpovědět, do kabin se šlo za stavu 0:2.

Částkov druhé půli dominoval, ale dokázal pouze snížit

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí fotbalisté. Míč měli na svých kopačkách, soupeři ho téměř nepůjčili a hrálo se pouze na polovině Stoda. Snížit se jim povedlo v 58. minutě, kdy po přímém kopu Jaroslava Bočka, který skončil na břevně, se k odraženému míči dostal Luboš Pernglan a bez větších problémů skóroval. Tato branka odstartovala hotové peklo, domácí měli šancí na dva zápasy, ale vyrovnat se jim nepodařilo. Dokázali pouze nastřelit dvě břevna a minout branku z malého vápna. Stod už víceméně pouze bránil a čekal na závěrečný hvizd. V poslední desetiminutovce to už byla spíše křeč v podání domácích. Stod se tedy dokázal ubránit a tři body bere všemi deseti.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Budu se opakovat, ale je to v každém zápase stejné. Neproměníme vyložené šance, hosté následně potrestají naše chyby a prohrajeme. Obzvlášť v druhé půli jsme měli přidat ještě nějaký gól.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V první půli měli více navrch domácí, měli řadu šancí, které nedali. My jsme dokázali dvakrát skórovat a vedli jsme. V druhé půli jsme se jen bránili a se štěstím jsme dokázali vedení udržet.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
D. Valenta [-] - P. Hobza [-] (73. R. Mrenka [-] ) , M. Krýsl [-] , J. Říha [-] (70. P. Flíček [-] ) , V. Svoboda [-] , D. Štípek [-] - O. Pták [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] (78. M. Trefilík [-] ) , J. Boček [-] -

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] - M. Fořt [-] , P. Vlk [-] , T. Tlustý [-] , A. Fabián [-] (35. K. Kalný [-] ) , T. Trnka [-] (87. L. Galliwoda [-] ) , K. Výrut [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , J. Wohlrab [-] (67. D. Lihm [-] ) , M. Terber [-] (46. F. Koča [-] )

ŽK: 76. P. Flíček , 89. R. Mrenka - 10. T. Trnka , 70. R. Snášel , 75. K. Výrut , 76. K. Kalný . ČK: 90. R. Mrenka .
Hráči zápasu: L. Pernglan - R. Snášel .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Pohančeník Pavel - ŠTĚPÁN Zdeněk, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.