Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov potvrdil dobrý výkon z minulého zápasu


Branky


0

V šestém kole přivítali hráči Částkova na svém hřišti Staňkov. Domácí zápas zvládli a slaví druhou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím se podařilo v závěru poločasu otočit skóre

Do zápasu vstupovali hráči Částkova s cílem potvrdit vítězství z minulého zápasu a snahou odpoutat se od spodku tabulky. Úvod se jim ale moc nepodařil, hosté byli od úvodu aktivnější, měli více ze hry. Jejich snaha se projevila ve 25. minutě, kdy je poslal do vedení Václav Voves, který z rychlého protiútoku využil otevřené obrany. To částkovské fotbalisty probudilo, zvýšili agresivitu a převzali otěže zápasu do svých rukou. Do konce prvního poločasu už hráli s míčem pouze oni a ve 36. minutě se jim podařilo dokonce vyrovnat, střelcem se stal Miloslav Jedlička. Domácí ovšem neměli dost a ještě před poločasovým hvizdem se jim podařilo skóre otočit, gól vstřelil Jaroslav Boček. Do kabin se tedy šlo za stavu 2:1 po skvělém obratu Částkova.

Žádný zvrat se nekonal

Úvod druhého poločasu patřil jednoznačně domácím, kteří si šli cílevědomě za vítězstvím, nevypustili jediný souboj a dávali hostům znát, kdo je na hřišti pánem. Staňkov několikrát podržel brankář Jánský, který svými skvělými zákroky držel svůj tým v zápase. V 59. minutě ho ale dokázal překonat Lukáš Bydžovský a bylo téměř po zápase. Hosté se snažili nějak zareagovat na nepříznivý vývoj zápasu, ale na domácí tým dnes prostě nestačili, byli všude pozdě, každý souboj prohráli. Do konce zápasu se již skóre neměnilo, a tak si Částkov velmi kvalitním výkonem došel pro druhé vítězství v řadě a může konečně trochu dýchat.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Chtěli jsme první vstřelit branku, bohužel se to nepovedlo. Po naší chybě šel soupeř do vedení a my jsme opět prohrávali. Naštěstí jsme do poločasu vstřelili dvě branky, což byl rozhodující moment. Ve druhé půli jsme přidali třetí gól a zápas dovedli do vítězného konce.

FK Staňkov
Milan Kucharič: Začali jsme celkem dobře, hráli jsme dobře kombinačně, dostali jsme se do vedení. Soupeř nás poté začal přehrávat svým důrazem, nasazením, agresivitou a podařilo se mu do poločasu skóre otočit. Druhá půle byla jasně v režii domácích. Musím říct, že jsme ještě nepotkali soupeře, který by hrál s takovým nasazením a chutí.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - M. Krýsl [-] , P. Flíček [-] , D. Štípek [-] - P. Jakubec [-] (60. V. Svoboda [-] ) , A. Herout [-] (87. M. Trefilík [-] ) , O. Pták [-] , L. Pernglan [-] (79. L. Koubek [-] ) , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-] , J. Boček [-] -

FK Staňkov
L. Jánský [-] - - L. Zahoř [-] , P. Štverka [-] , T. Vítek [-] , F. Dolejš [-] , J. Vrba [-] , P. Demitrov [-] (69. M. Schwager [-] ) , T. Výrut [-] (75. V. Záhoř [-] ) , O. Hrdina [-] , P. Gust [-] (46. J. Hruška [-] ) , V. Voves [-]

ŽK: 85. D. Štípek - 67. O. Hrdina , 69. L. Zahoř , 90. J. Hruška .
Hráči zápasu: O. Pták - L. Jánský .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bína Roman - HÁJEK Zdeněk, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.