Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 15:30

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Koloveč poprvé v sezoně prohrála


0

V devátém kole přivítali na svém hřišti fotbalisté Kolovče hráče Částkova, kteří ukončili sérii neporazitelnosti domácího týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Divoký úvod

Oba týmy se v dosavadním průběhu sezony prezentovaly především ofenzivním fotbalem, což dokazovaly již od úvodních minut. Hosté vstoupili do utkání naprosto skvěle, od 1. minuty dokonce vedli, skóre otevřel záložník Luboš Pernglan. Domácím se ale podařilo okamžitě odpovědět zásluhou branky Tomáše Homolky ze 3. minuty. A to nebylo zdaleka všechno. O čtyři minuty později poslal domácí tým do vedení Jan Milota. Hosté dokázali odpovědět o dalších pět minut později trefou Pavla Hobzy. Zápas ale neztrácel na tempu, domácí se snažili zatlačit svého soupeře a vzít si zpět své vedení, nedokázali ale využít své příležitosti. Naopak svou nedůsledností v obraně darovali soupeři vedení ve 32. minutě, do listiny střelců se zapsal Aleš Herout. Tentýž hráč se prosadil ještě jednou, o necelých pět minut později a Částkov vedl již 2:4. Divokou první půli uzavřel ve 44. minutě kapitán Lukáš Bydžovský, který upravil skóre na 2:5.

Hosté již vedení udrželi

Do druhé půle vstoupili hráči Kolovče trochu lépe, měli více ze hry, soupeř se soustředil především na defenzivu. Hned v úvodu poločasu byl po dvou žlutých kartách vyloučen obránce hostí David Štípek. Domácí si vypracovali několik šancí, které ale zůstali nevyužity. Hosté hrozili především z rychlých protiútoků a jeden takový se jim povedlo proměnit v 65. minutě, kdy se podruhé zápase prosadil Lukáš Bydžovský. O dvě minuty později se poměr sil na obou stranách vyrovnal, po dvou žlutých kartách byl vyloučen domácí František Šlajs. Koloveč ale zápas nevypustila, její fotbalisté se nadále snažili hrát svoji hru a odměnou jim byla alespoň částečná úprava výsledku po gólech Tomáše Bozděcha ze 75. a Jana Miloty z 83. minuty. Koloveč tedy poprvé v sezoně prohrála, částkovští odjíždějí určitě spokojení.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Koloveč
Miloslav Duchoň: Hlavně první poločas byla z naší strany bída, soupeři jsme branky prakticky darovali. Ve druhé půli už to bylo trochu lepší, soupeř víceméně jen bránil.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Zápas dopadl pro nás skvěle, to jsme vůbec nečekali. Úvod byl trochu blázinec, soupeř pak měl šance, které nevyužil a my jsme ho za to potrestali. Ve druhé půli měli navrch, ale utkání jsme zvládli. Soupeř byl velmi kvalitní, přijeli jsme neudělat ostudu a nakonec si odvážíme tři body.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Kasl [-] - J. Bittengl [-] , P. Kadlec [-] , L. Špirk [-] , T. Bozděch [-] , M. Duchoň [-] , F. Šlajs [-] , K. Tomášek [-] , T. Homolka [-] , R. Denk [-] (38. T. Mastný [-] ) , J. Milota [-]

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - M. Krýsl [-] , P. Flíček [-] , D. Štípek [-] , O. Pták [-] , P. Hobza [-] (58. V. Svoboda [-] ) - P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Jedlička [-]

ŽK: 37. F. Šlajs , 57. T. Bozděch - 33. D. Štípek , 77. L. Bydžovský . ČK: 67. F. Šlajs - 49. D. Štípek .
Hráči zápasu: L. Bydžovský , A. Herout .
Místo: Koloveč. Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Vlastislav - KOMANEC Petr, KRAUZ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.