Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.10.2015 10:15

9.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá bez problémů potvrdila roli favorita


0

V devátém kole přivítali na své půdě hráči Bělé poslední tým tabulky Klenčí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli již bylo rozhodnuto

Do zápasu vstupovali hráči Klenčí ve velké herní nepohodě, nacházeli se na poslední příčce a byli jediní, kdo ještě nedokázal naplno bodovat. Domácí tým dokázal této skutečnosti využít a po dvaceti minutách bylo téměř rozhodnuto. Již v 9. minutě se měnilo skóre. Po lajně unikl Martin Šinál, který nacentroval míč do vápna, kde našel Václava Landrgotta, který bez problémů rozvlnil síť. Ta samá akce se opakovalo o dvě minuty později, Václav Landrgott opět téměř osamocený před brankářem nezaváhal. V 18. minutě domácí skóroval potřetí a opět kdo jiný než Václav Landrgott, který opět po identické akci dostal míč od Martina Šinála jako na zlatém podnose a bez problémů zkompletoval svůj hattrick. Hosté se nezmohli vůbec na nic a byli prakticky odevzdaní. Ve 35. minutě přidali domácí čtvrtý gól, po centru z levé strany se hlavou prosadil Vladimír Iščenko a bylo to již 4:0. Na 5:0 upravil skóre ještě v záveru první půle Martin Šinál, který využil přihrávky Václava Landrgotta a střelou z vápna překonal brankáře Klenčí. Do kabin šli tedy fotbalisté za rozhodlého stavu.

Zápas se v poklidu dohrával

Druhý poločas se již nehrálo v takovém tempu, utkání se víceméně jen dohrávalo. Hosté využili menší nedůslednosti domácích a snažili se vstřelit alespoň čestnou branku, to se jim bohužel nepodařilo, i když měli několik nadějných příležitostí. Zbytek zápasu se dohrával především ve středu hřiště, moc zajímavých akcí diváci neviděli. Domácí až v závěru přidali definitivní tečku za zápasem. Po pravé straně pronikl agilní Martin Šinál, který naservíroval míč před branku, kde neomylně našel Jana Sopka, který upravil skóre na konečných 6:0. Bělá si tedy bez problému došla pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil: V první půli jsme jasně dominovali a po zásluze jsme vedli 5:0. Ve druhé půli už jsme neměli takový tlak, jako v první půli. Soupeř nás za celý zápas téměř vůbec neohrozil.

Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: V první půli nám soupeř vstřelil pět gólů, z toho čtyři byli po stejné akci. Využili prakticky každou šanci a byli jasně lepší. Do druhého poločasu jsme nastoupili lépe, dostali jsme se i do několika šancí, branku jsme bohužel nevstřelili.



Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] (61. N. Nikolaev [-] ) - M. Tomášek [-] , M. Pustovojt [-] - V. Braun [-] , V. Iščenko [-] , D. Frank [-] , M. Šinál [-] - P. Cingroš [-] (69. T. Mrkos [-] ) , V. Landrgott [-] - J. Černý [-] (24. Z. Strouhal [-] ) , J. Sopko [-]

Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , F. Maslen [-] , O. Zíma [-] , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , M. Žiga [-] (70. V. Zábranský [-] ) , M. Psutka [-] , M. Čekal [-] (65. J. Sokol [-] )

ŽK: 80. J. Ledvina , 83. F. Maslen .
Hráči zápasu: V. Landrgott .
Místo: Bělá. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Valenta Martin - SIROVÝ Václav, HROMKA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.