Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2015 14:00

11.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Domácí sahali po bodech marně


Branky


0

V jedenáctém kole přivítali fotbalisté Klenčí na svém trávníku Částkov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raketový vstup Částkova

Úvod utkání vyšel hostujícímu týmu na výbornou. Hned ve 3. minutě je totiž dostal do vedení obránce Vlastimil Svoboda, pro něhož to byla třetí přesná trefa v sezoně. Částkovu to ale nestačilo a hned o pět minut později přidali jeho hráči druhou trefu, do střelecké listiny se zapsal útočník Miloslav Jedlička a zajistil tak svému týmu dvoubrankové vedení. Po úvodní patnáctiminutovce, kdy částkovští byli jasně lepší, se hra trochu vyrovnala. Domácí se začali osmělovat a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Ve 40. minutě se nadechli k rychlému kontru, po kterém snížil na 1:2 Jan Jero. Domácím tato trefa hodně zvedla sebevědomí. Povedlo se jim do konce poločasu vyrovnat, kdy se opět po rychlém protiútoku prosadil Vojtěch Čech. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu 2:2.

Svoboda svou druhou trefou rozhodl o vítězství Částkova

Do druhé půle opět vstoupili lépe hostující fotbalisté, kteří byli od úvodních minut aktivnější a rychlejší. Hned v 52. minutě se jim povedlo vrátit vedení na svou stranu, podruhé v zápase se střelecky prosadil Vlastimil Svoboda. Od tohoto momentu částkovští jasně dominovali, soupeře nepustili téměř k ničemu. Vypracovali si ještě několik dalších šancí na zvýšení skóre, které ale zůstaly nevyužity. Do konce zápasu se již nic zajímavého neudálo, snad jen nastřelená tyč domácí branky, která ovšem na výsledku nic nezměnila. Částkov tedy dokázal zdolat Klenčí 2:3.



Ohlasy k zápasu


Spartak – První chodská Klenčí
Tereza Pajmová: V úvodu jsme zaspali a dostali dva góly. V závěru poločasu jsme ale po dvou brejcích dokázali vyrovnat. V druhé půli nás hosté opět zatlačili a podařilo se jim dostat opět do vedení, my jsme již nedokázali odpovědět.

TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Dali jsme dva rychlé góly, což nám hodně pomohlo. Poté jsme asi ještě tři vyložené šance neproměnili a soupeř nám do konce poločasu vyrovnal. Ve druhé půli jsme měli mraky šancí, ale podařilo se nám vstřelit pouze jednu branku, naštěstí to na tři body stačilo.



Sestavy


Spartak – První chodská Klenčí
J. Sokol [-] - J. Houdek [-] , P. Sokol [-] , J. Jero [-] (75. P. Řezníček [-] ) , Z. Housar [-] , V. Čech [-] , J. Ledvina [-] , T. Hromník [-] , J. Čech [-] , O. Zíma [-] , M. Psutka [-] (55. J. Sokol [-] )

TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - P. Flíček [-] , O. Pták [-] , D. Štípek [-] (46. D. Karban [-] ) , V. Svoboda [-] - P. Jakubec [-] , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - M. Krýsl [-] , M. Jedlička [-] (75. J. Boček [-] )

ŽK: 5. J. Ledvina , 16. M. Psutka , 67. O. Zíma , 78. T. Hromník , 82. J. Čech - 59. P. Jakubec , 80. A. Herout .
Hráči zápasu: J. Jero - V. Svoboda .
Místo: Klenčí. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koura Radim - BRŮHA Radek, SCHWARZ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.