2:3p.
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod dokázal zaskočit favorita +VIDEO


Branky


0

Domácí si v posledním zápase navzdory prohře dokázali pohlídat druhou pozici.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas patřil Stodu

Do zápasu vstoupili lépe hostující fotbalisté. Domácí sice více drželi míč, ale hosté je svým vysokým presingem dostávali pod tlak a snažili se těžit z jejich chyb. Nátlaková hra se jim vyplatila v 15. minutě, kdy se po zisku míče a rychlém protiútoku střelecky prosadil Michal Terber a poslal stodské do vedení. Tento gól na obrazu hry nic moc nezměnil, hráči Stoda nadále dobře bránili a trpělivě čekali na chyby soupeře. Ve 25. minutě se opět po rychlém protiútoku prosadil Michal Terber a hosté vedli již 0:2. Domácí se snažili s nepříznivým výsledkem něco udělat a měli i šance, ale branku se jim vstřelit nepodařilo, především díky skvělému výkonu brankáře Stoda. Do kabin se tedy šlo za vedení hostujícího týmu.

Domácím se podařilo vyrovnat

Do druhého poločasu vstoupili lépe domácí fotbalisté. Od úvodních minut byli aktivnější než soupeř, byla na nich vidět velká chuť vyrovnat. Dařilo se jim zatlačit soupeře na jeho polovinu a byla jen otázka času, kdy se jim podaří skórovat. Kontaktní branka přišla v 66. minutě z kopačky Tomáše Landrgotta, od této chvíle domácí ještě více zabrali. Stodští se celý druhý poločas víceméně jen bránili, ale ani to se jim nedařilo. V 72. minutě opět úřadoval Tomáš Landrgott, který svou druhou trefou v zápase vyrovnal na 2:2. Do konce zápasu viděli diváci ještě několik šancí, především domácí měli blíže k vítězství, branka ale nepadla, a tak musely rozhodovat penalty.

Penaltovou loterii zvládli hosté

V penaltovém rozstřelu měli více štěstí hostující fotbalisté. V šesté sérii vstřelil vítěznou penaltu Jan Wohlrab, který zajistil svému týmu bod navíc. Stod se po podzimní části umístil přesně ve středu tabulky.

 

VIDEO

 

 

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd
Ludvík Jüthner: I přesto, že jsme v první půli hráli hodně špatně, tak jsme si vytvořili řadu šancí, ale ztroskotali jsme na výborném brankáři hostí. Soupeř využil našich chyb a dvakrát skóroval. Ve druhé půli jsme hráli lépe, hlavně posledních dvacet minut jsme soupeře hodně tlačili, ale podařilo se nám pouze vyrovnat. Penaltový rozstřel byl z naší strany katastrofa.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: V první půli se nám dařilo dobře napadat, měli jsme šance hlavně po rychlých protiútocích. Podařilo se nám dvakrát skórovat a další dva góly jsme ještě mohli přidat. Soupeř měl také šance, ale podržel nás brankář. Ve druhé půli měli více ze hry domácí, podařilo se jim také vyrovnat. V penaltách jsme měli více štěstí my.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
P. Hlůžek [-] - J. Švábek [-] (44. R. Bučan [-] ) , M. Vrba [-] , M. Stoklasa [-] - P. Roháč [-] , P. Földeši [-] - L. Gitta [-] - M. Dvořák [-] , V. Zeman [-] , T. Landrgott [-] , P. Houda [-]

TJ Slavoj Stod
P. Fekl [-] (46. J. Wohlrab [-] ) - M. Fořt [-] , K. Kalný [-] , P. Vlk [-] (76. D. Lihm [-] ) , T. Tlustý [-] , M. Pešek [-] , K. Výrut [-] , P. Bilik [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Terber [-]

ŽK: 20. J. Švábek - 57. J. Wohlrab , 73. F. Höfler .
Hráči zápasu: T. Landrgott - M. Terber .
Místo: Dlouhý Újezd. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ježek Petr - BUČAN Ondřej (N), JÜTHNER Ludvík (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.