Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

13.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Částkov alespoň trochu napravil špatnou domácí bilanci


Branky


0

V posledním kole se mezi sebou střetli sousedé v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Špatný vstup domácích

Do zápasu vstupovali domácí fotbalisté s vědomím, že mají na kontě pouze jedno vítězství na domácím hřišti a tuto skutečnost chtěli samozřejmě změnit. Úvod se jim ale příliš nevyvedl, měli sice převahu, dokázali si i vypracovat nějaké šance, ale tradičně se trápili v zakončení. Hostující fotbalisté se soustředili především na obranu a trpělivě čekali na svoji šanci. Ta přišla ve 22. minutě, kdy zahrával rohový kop Pavel Chval a jeho centr na přední tyč propadl až do branky překvapeného brankáře Jaroslava Landrgotta 0:1. Inkasovaná branka jako kdyby částkovské probudila, od té chvíle bylo vidět, že zabrali a snažili se s nepříznivým výsledkem něco udělat. Ve 30. minutě se jim podařilo vyrovnat zásluhou přesné trefy Aleše Herouta, pro něhož to byla již čtvrtá trefa v sezoně. Tlak domácího týmu narůstal, bylo vidět, že chtějí otočit skóre ještě do konce poločasu. To se jim nakonec podařilo, když si ve 41. minutě vzal míč Pavel Sňozík a krásnou střelou levou nohu zpoza vápna nedal brankáři žádnou šanci. U Pavla Sňozíka musíme zmínit, že se jednalo o poslední zápas v jeho bohaté kariéře, rozloučil se tedy ve velkém stylu. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, Částkov tedy vedl 2:1.

Domácí si zápas pohlídali

Do druhého poločasu nastoupili domácí fotbalisté s velkým sebevědomím. Soupeře naprosto přehrávali, nepustili ho s míčem za polovinu a snažili se zvýšit vedení. To se jim ale dlouho nedařilo, i když šancí měli požehnaně, ale jako kdyby se jim vracela střelecká nemohoucnost, která je provázela zejména v úvodu ročníka. V 70. minutě přišlo uklidnění pro domácí hráče i fanoušky z kopačky kapitána Lukáše Bydžovského, který zvýšil vedení svého týmu na 3:1. Od této chvíle se utkání spíše dohrávalo. V 82. minutě přišlo pouze kosmetické upravení výsledku, když se dokázal střelecky prosadit hostující Bohuslav Soukup a upravil na konečných 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Hraničář Částkov
Pavel Sňozík: Do zápasu jsme nevstoupili dobře, prohrávali jsme po brance z rohového kopu. Naštěstí se nám povedlo do poločasu skóre otočit. Ve druhé půli jsme neproměnili řadu šancí, ale tři body jsme dokázali nakonec uhájit. Alespoň trochu jsme vylepšili špatnou domácí bilanci. Byli to důležité tři body, situace v tabulce je hodně vyrovnaná.

TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk: Myslím si, že domácí vyhráli zcela zaslouženě. Po celý zápas byli lepší, měli více šancí, nás několikrát zachránil skvěle chytající brankář. I my jsme měli nějaké šance, které jsme ale neproměnili. Soupeř si prostě tři body zasloužil.



Sestavy


TJ Hraničář Částkov
J. Landrgott [-] - O. Pták [-] , P. Flíček [-] , M. Krýsl [-] , D. Štípek [-] - P. Jakubec [-] (79. M. Veleta [-] ) , A. Herout [-] , L. Pernglan [-] , L. Bydžovský [-] - V. Svoboda [-] - P. Sňozík [-] (61. R. Hrabovský [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - V. Vyskočil [-] , P. Chval [-] , M. Šmolík [-] (74. P. Sykal [-] ) , B. Soukup [-] , I. Ryška [-] , V. Brož [-] , R. Ovčačík [-] , J. Plecitý [-] , M. Matys [-] , Z. Kutička [-]

ŽK: 55. V. Svoboda , 84. R. Hrabovský - 31. M. Matys .
Hráči zápasu: P. Sňozík - I. Ryška .
Místo: Maršovy Chody. Počet diváků: 60. Rozhodčí: König Michal - KOŘÍNEK Josef (N), SEITZ Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.