Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 15:30

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby pro Vřesinu


Branky


15

Vřesina vyhrála o gól.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostravské derby mezi domácí Starou Bělou a hostující Vřesinou přineslo průměrný fotbal, který byl vyrovnaný. Vřesina vyhrála díky většímu porci štěstí. V první půli se hrála fotbal nahoru dolů, kdy hostující ekipa se ujala vedení ve 27. minutě, kdy si práve strany potáhnul nic hostující záložník, který odcentroval a po hrubce brankáře Preisnera soupeř snadno skóroval Hloušek - 0:1. Do konce poločasu se už nic vážnějšího nestalo a hosté odcházeli do kabin s lepším pocitem a vedením 0:1. Ve druhém poločase padly na každé straně dvě branky. Staré Bělá skórovala v 67. minutě, kdy se Vřesina snažila rozehrát svou akci po zemi, ale domácí rychlým presingem donutili hostujícího brankáře k chybě, a Kožík srovnal na 1:1. Vřesina ale okamžitě opět vedla o jednu branku. Znovu práva strana Vřesiny a znovu centr do vápna, který proletěl po zemi až k zadní tyči kde hráč Vresiny Uhlík zavíral zadní tyč a skóroval - 1:2. Staré Bělé se podařilo vyrovnat dvanáct minut před koncem zápasu, kdy dlouhý aut do šestnáctky, který Vresina neodvratila a Pytlík skóroval hlavou - 2:2. Když už zápas pomalu směřoval k remíze, tak pět minut před koncem, kdy po rýchle hozeném autu domácí nedokázali zareagovat a vznikla z toho penalta, poté se domácím fotbalový bůh vysmal do obliceje, míč po střele Antonína Hruzíka trefil břevno, vyletěl asi deset metrů do výšky, aby poté skočil po rotaci směrem do brány - 2:3. Hosté už tři body udrželi.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): Herně to bylo z naší strany dobré, ale udělali jsme tři hrubé chyby a dali jen dva góly. Proto jsme prohráli.

FC Vřesina
Petr Dombrovský - trenér Vřesiny: Třikrát jsme vedli, dvakrát domácí dotáhli. My jsme inkasovali po hrubých chybách. Zápas to byl vyrovnaný, domácí byli aktivnější, ale trvalý tlak si nevypracovali. My jsme rádi za tři body, protože to byl remízový zápas. My jsme byli jen produktivnější. Domácí je podle mě tým budoucnosti, ale zatím jsou nezkušení.



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Vidiševský [-] (46. M. Lišaník [-] ) , O. Malík [-] , P. Doležal [-] , T. Brezovský [-] , J. Petrovský [-] (46. T. Janáč [-] ) , D. Kožík [-] , M. Richtár [-] (75. A. Akritidis [-] ) , J. Kačer [-] (35. P. Firášek [-] ) , A. Akritidis [-] , O. Pytlík [-]

FC Vřesina
T. Matula [-] - T. Wilk [-] (85. V. Fiedor [-] ) , A. Hloušek [-] , A. Hruzík [-] , R. Pytlík [-] (78. M. Richtár [-] ) , L. Uhlík [-] , T. Hruzík [-] (77. M. Majkut [-] ) , A. Hruzík [-] , M. Jaroš [-] , D. Kroupa [-] , P. Hruzík [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: BARTOŠ Ivan - POBOŘIL Radek, SEIDLER René.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Lukáš Petřík
Tip experta: remíza

Zápas, který podle mě nemá jasného favorita, skončí remízou, se kterou budou obě mužstva spokojena. Tip 0

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů