Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2020 17:00

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostravské derby jednoznačně pro domácí


19

Stará Bělá vysoko porazila Slovan Ostrava.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V ostravském derby přivítala Stará Bělá hráče ze Slovanu Ostrava. Zápas se nesl v jednoznačném duchu a byl jen otázkou skóre. Stará Bělá se dostala do vedení už v 8. minutě, když po krásném balónu za obranu od Richatara, našel Vidiševský na zadní tyči volného Doležala který doklepával do prázdné brány - 1:0. Druhá branka padla o deset minut později, když Pytlík zatáhnul míč na lajnu, balónem pod sebe našel Petrovskeho který nastřelil gólmana, ale ve správném prostoru stál znovu Doležal, který zvýšil na 2:0. Třetí branka padla na konci poločasu. Rohový kop na zadní tyči sklepnul Malík na Pytlíka a ten skóroval s ledovým klidem na 3:0. Čtvrtou branku přidala Stará Bělá v 69. minutě, když po soupeřově ztrátě míče uprostřed hřiště Richtar převzal balón, obhodil si obránce a z levé strany obstřelil gólmana 4:0. O dvě minuty později Palubjak vysunul balónem za obranu Richtára, který našel přihrávkou do prázdné branky Firáška 5:0. Poslední branka padla devět minut před koncem zápasu. Další ztráta soupeře uprostřed pole, krásná kolmice Wendtnera na Akrtidise Andrease a ten uzavřel skóre na 6:0.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): Do dvacáté minutu jsme vedli 2:0, uklidnili jsme se a začali jsme hrát svou hru. Do druhého poločasu sice Slovan vletěl, ale pak jsme přidali čtvrtou branku, která rozhodla. My jsme se uklidnili, oni odpadli a my těžili z jejich chyb.

TJ Slovan Ostrava
Roman Trojan (hráč): K druhému kolu jsme jeli na hřiště Staré Bělé, byli jsme poněkud oslabeni chybělo nám několik hráčů základní sestavy. Věděli jsme že nás opět čeká velice kvalitní soupeř s ambicemi postoupit letos. Do utkání jsme vstoupil velice špatně. A inkasovali jsme hloupé někdy až smolné branky, po našich chybách. Zkrátka soupeř potrestal vše, co se mu naskytlo. Po špatné první půli jsme se rozhodli hru otevřít a vletět na soupeře, to však nevyšlo a soupeř nás potrestal stejně jako v první půli 3x. Celý zápas z naší strany byl velmi špatný, ale doufáme že si vezmeme do dalších utkání ponaučení. Domácí si výhru určitě zasloužili, byli lepší a my jsme jim zápas svým výkonem odevzdali.



Sestavy


FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - J. Petrovský [-] (58. P. Palubjak [-] ) , M. Kusyn [-] (46. P. Firášek [-] ) , J. Vidiševský [-] (72. A. Akritidis [-] ) , P. Doležal [-] , O. Malík [-] , M. Richtár [-] , O. Pytlík [-] , A. Akritidis [-] , M. Wendtner [-] , T. Brezovský [-] (72. T. Janáč [-] )

TJ Slovan Ostrava
Z. Hypš [-] - T. Lindovský [-] , R. Trojan [-] , M. Slezák [-] (46. P. Urbánek [-] ) , M. Pudil [-] (84. F. Sleczka [-] ) , D. Vacula [-] (46. J. Trebatický [-] ) , T. Kaventa [-] , M. Krištof [-] , M. Bláha [-] , M. Kubinec [-] (67. J. Paulovič [-] ) , L. Bartoš [-]

ŽK: 57. T. Brezovský - 55. T. Kaventa , 63. J. Trebatický .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - TOMAI Martin, KOTALA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Michal Pěntka
Tip experta: výhra domácích

Ve Staré Bělé se nikdy nehrálo dobře a teď se navíc domácí oproti loňskému ročníku určitě zvednou. Bělá by mohla konkurovat Kravařím a proti Slovanu nezaváhá. Hosté se soustředí na jiné zápasy, které pro ně jistě budou důležitější. Domácí vyhrají vyšším rozdílem. Tip: 1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích