1:5
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2020 17:00

1.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bílovec deklasoval Čeladnou až v závěru


Branky


56. A. Taraba - 13. V. Mozol (p.) , 31. P. Střelec , 86. V. Mozol , 89. D. Dybal , 90. T. Socha
11

V prvním kole hostila Čeladná celek z Bílovce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec se ujal dvoubrankového vedení

Sobotní utkání nám nabídlo souboj mezi Čeladnou a Bílovcem. V 6. minutě ukořistil míč Pavlík na půli hřiště. Poté si před šestnáctkou narazil s Markem Sochou, ale následně levačkou přestřelil. O minutu později si našel přetažený centr Dluhoš, poslal ho pod sebe Mozolovi, který technicky střílel na zadní tyč. Ještě před brankářem míč tečoval Dušík a Šráček se musel pořádně natahovat. Ve 12. minutě vyslal z vlastní poloviny parádní pas za obranu Dluhoš. Našel ním Mozola, kterého nešetrně brnknul zezadu přes nohy Knapp a byla z toho penalta. Ve 13. minutě se k ní postavil sám faulovaný Mozol. Šráček si sice na míč sáhl, ale razantní střelu k levé tyči již nedokázal vytěsnit – 0:1. V 18. minutě si Marek Socha narazil míč se Střelcem, který zpoza šestnáctky napřáhl ke střele mířící k pravé tyči, avšak Šráček si s ní poradil. Ve 20. minutě Valigůrův pokus z přímého kopu prosvištěl nad břevnem. Ve 23. minutě vyhrál Dluhoš souboj v rohu hřiště a následně odcentroval na zadní tyč, kde se dostal do zakončení Limanovský, ale napálil míč pouze do Šráčka. Ve 31. minutě sklepl Mikuš míč do strany na Dluhoše a ten si navedl míč na střelu. Tu ještě dokázal Šráček vyrazit, ale pouze ke Střelcovi, který již měl jednoduchou práci – 0:2. Ve 43. minutě Mozol přistrčil míč Limanovskému, který si ho ještě potáhl k vápnu, ale následná střela mířila jen doprostřed na gólmana, jenž střelu vyrazil. Ve 45. minutě zahrál Mozol rohový kop na přední tyč, kde se k němu dostal Cverna, avšak Šráček byl připraven.

Čeladná brzy snížila, Bílovec stvrdil vítězství závěrečnou pětiminutovkou

V úvodu nedotáhl Bílovec několik šancí. Například střela z 50. minuty od Mozola se vykroutila úplně mimo tři tyče. V 56. minutě si Taraba krásně narazil s Bystrým a ten mu míč posal nádherně za obránce. Taraba si míč jedním dotykem přebral a druhým ho napálil nechytatelně na zadní tyč – 1:2. V 61. minutě se po přiklepnutí od Mozola odhodlal ke střele Dluhoš, ale našel jen náruč připraveného Šráčka. V 64. minutě nacentroval Dybal z pravé strany na zadní tyč, kde si míč našel Střelec, ale jeho střelu dokázal téměř z brankové čáry vykopnout Knapp. V 66. minutě se po krásné kombinaci na trase Dybal – Cverna, kdy prvně jmenovaný našel Mozola, jenž následně přihrál Marku Sochovi do vyložené šance, ale s jeho pokusem si Šráček věděl rady. V další velké šanci o pár vteřin později nedosáhl Marek Socha na přízemní centr Střelce. V 69. minutě se po rychle rozehraném přímém kopu od Mozola do lajny na Limanovského a následném centru na zadní tyč ocitl v luxusní pozici Marek Socha, ale trestuhodně přestřelil. V 71. minutě směřovala Mozolova dalekonosná střela jen těsně vedle levé tyče. V 73. minutě ukořistil Váňa odražený míč ve vápně, ale poslal jej vysoko nad břevno. Přímý kop na druhé straně hřiště v podání Mozola dopadl totožně. V 79. minutě se po narážečce s Mozolem dostal ke střele Tomášek, avšak jeho pokus mířil přímo do rukavic Šráčka. V 81. minutě si centr od Mozola po přímém kopu našel Dybal. Jeho zakončení minulo levou tyč jen o pár čísel. V 83. minutě předvedl Limanovský krásnou individuální akci, kdy obešel několik protihráčů, ale následná střela byla zblokována na roh. O minutu později našel právě Limanovský krásným centrem z levé strany na zadní tyči Mozola, jenž z voleje provětral rukavice Šráčka. Další šance po přihrávce Limanovského na Tomáše Sochu skončila mimo tři tyče. V 86. minutě prostrčil Marek Socha míč na Limanovského, který tváří v tvář domácímu brankáři napálil jen jeho nohy. Se vší smůlou pro domácí celek se míč od noh Šráčka odrazil náramně k dobíhajícímu Mozolovi, který měl již velice jednoduchou práci – 1:3. V 89. minutě si Marek Socha narazil před vápnem míč se Střelcem a poslal míč na bránu. Šráček míč pouze vyrazil před sebe k volnému Dybalovi, který z hranice malého vápna vymetl pravé víko – 1:4. V 90. minutě si Tomáš Socha vyměnil míč s Markem Sochou a následně již ve velkém vápně uklidil míč podél gólmana k pravé tyči – 1:5.

 

Čeladná si tedy ze zápasu neodnesla ani bod. Bílovec tak ukořistil všechny tři.



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Šráček [-] - J. Kahánek [-] (86. M. Mlčoch [-] ) , M. Dušík [-] , L. Knapp [-] , O. Chýlek [-] , R. Bystrý [-] (80. P. Honěk [-] ) , M. Váňa [-] , A. Taraba [-] (76. R. Šima [-] ) , F. Pagáčik [-] , M. Valigůra [-] , J. Kocián [-]

FC Bílovec
R. Jaška [-] - M. Mikuš [-] (62. J. Tomášek [-] ) , M. Socha [-] , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , O. Cverna [-] , M. Limanovský [-] , O. Pavlík [-] , D. Dybal [-] , A. Dluhoš [-] (62. T. Socha [-] ) , V. Mozol [-] (86. K. Rozsypal [-] )

ŽK: 10. M. Váňa , 13. L. Knapp , 41. J. Kocián , 54. A. Taraba , 70. J. Kahánek - 29. A. Dluhoš , 84. O. Pavlík .
Hráči zápasu: V. Mozol , A. Dluhoš .
Počet diváků: 170. Rozhodčí: SCHNEIDER Pavel - ŠABACKÝ Filip, FRYČ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Jakub Lichovník
Tip experta: výhra hostů

"Nevím, jak si na tom v přípravě vedla Čeladná, ale pro Bílovec, který již v minulé sezóně útočil na postup, by tento zápas neměl být větším oříškem a měl by urvat všechny body na svou stranu."

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů