1:2
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.08.2015 17:00

3.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mýto neudrželo náskok a podlehlo Holýšovu


Branky


0

Ačkoliv domácí Slavoj ještě dvacet minut před konečným hvizdem vedl 1:0, musel nakonec nechat všechny body odvést Holýšov, který v závěru vsítil dvě branky a otočil tak stav utkání na konečných 1:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mýto se ujalo vedení

Mýto nastoupilo s velkou chutí a hned v 10. minutě mohlo jít do vedení. Martin Švejda se dokázal dostat k hlavičce po centru z pravé strany, gólman Holýšova Faltus ale vytáhl kvalitní reflexivní zákrok a dostal míč mimo bránu. Co se nepovedlo domácím, mohlo se povést hostům. Ondřej Valachovič se z čista jasna objevil sám před mladým gólmanem Slavoje Dolejšem, ovšem ani on nedokázal načít skóre utkání a zamířil pouze do míst, kde s nacházel brankář. Ve 26. minutě se 250 diváků dočkalo prvního gólu. Po autovém vhazování se slavojští dostali k centru do vápna, kde již číhal Filip Koudelka a z voleje poslal míč do prázdné branky hostů, 0:1.

Velký obrat v závěru

Hosté se od začátku druhé půle tlačili dopředu a hnali se za vyrovnáním. V 58. minutě ovšem ztratili kapitána Valachoviče, kterého musel nahradit zkušený útočník Tlustý. Za pár minut ale mohli hosté i přes nepříjemnou ztrátu vyrovnat, když se ke střele dostal osamocený Martin Šobr, ovšem netrefil přesně a Mýto si tak stále drželo hubený náskok. Ten vzal za své až v 72. minutě, kdy se v nepřehledné situaci před brankou dostal k míči autor hattricku v minulém kole Petr Jeniš a vykřesal Holýšovu jiskry naděje na tři body. Jak Jeniš křesal, tak za pár minut Tlustý zapálil. Ve skrumáži před brankou se po rohu nejlépe zorientoval právě střídající útočník hostů a poslal svůj tým do vedení 1:2, který si už do konce zápasu dokázal Holýšov udržet a získal tak do tabulky cenné tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Mýto
Jan Basl, vedoucí domácích: "Dnes to byl bojovný výkon, ale šťastnější byli hosté. Měli velké šance, které neproměnili, ale ke konci dali dva šťastný góly, které rozhodli. Dneska to byla škoda."

FK Holýšov
Jaroslav Teršl, trenér hostů: "První půli byl zápas vyrovnaný, šance na obou stranách, ale Mýto se dostalo do vedení. V druhé půli jsme dali dvě branky a byli jsme asi lepším mužstvem."



Sestavy


TJ Slavoj Mýto
L. Dolejš [-] - M. Světlík [-] , F. Sůva [-] (70. P. Ulrich [-] ) , M. Tyc [-] , J. Hereit [-] - L. Šťastný [-] (80. M. Lupáč [-] ) , O. Kříž [-] (83. L. Chmelík [-] ) , M. Veverka [-] , P. Bejček [-] - M. Švejda [-] , F. Koudelka [-] (88. R. Fišer [-] )

FK Holýšov
D. Faltus [-] - R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , K. Staněk [-] (73. R. Baxa [-] ) , J. Valachovič [-] (58. T. Tlustý [-] ) , M. Šobr [-] (89. R. Kraus [-] ) , V. Kaas [-] , M. Černohorský [-] , J. Kubina [-] , T. Levička [-]

Hráči zápasu: J. Hereit - M. Černohorský .
Místo: Mýto. Počet diváků: 245. Rozhodčí: VOCELKA Milan - LHOTÁK Luděk, KÖNIG Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.