Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2024 17:00

26.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Baník podruhé v sezóně obdržel osmičku, tentokrát od Kaznějova, který se po čtrnácti kolech dočkal výhry!


22

Až neuvěřitelných 14 kol čekali fotbalisté Kaznějova na svou soutěžní výhru, a dočkali se. Na hřiští Stříbra byli od začátku lepším týmem, kterému velel výkonem roku kapitán Jakub Vondráček, jenž nasázel hned pět gólů. Teď štafetu s nejdelší porcí zápasů bez výhry převzalo právě Stříbro, které tímto utkáním hlásí rovněž číslo 14.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vývoj zápasu byl od samého začátku v podstatě jednoznačný. Chvilku trvalo, než se hosté, kteří byli na hřišti těmi, kdo určovali tempo, prosadili, ale jakmile se tak stalo, nestačili se domácí příznivci divit. V rozmezí 15. a 35. minuty totiž Jakub Vondráček, který nosí na ruce kapitánskou pásku, třikrát za brankářem Pejřimovským rozvlnil síť, a to navíc po střelách levačkou, kterou spíše nepoužívá. Domácí dokázali po chybě v hostující obraně do přestávky snížit Matějem Kovačkou, a vykřesat tak naděje na nějaký bodový zisk. 

 

Naděje ale vzaly za své čtyři minuty po výměně stran, když se počtvrté v utkání prosadil Jakub Vondráček a pro domácí bylo vymalováno. Utkání se mohlo dohrávat, ale hosté po dlouhotrvajícím půstu neměli dost a dobře na svého soupeře nadále naléhali s dalšími a dalšími akcemi. O pět minut později se prosadil kapitánův bratr Jan Vondráček, dalších pět minut na to Filip Fait a chvilku po hodině hry Martin Šlajs. Baník byl na ručník a hřebíček tomu dodal v 77. minutě popáté v zápase Jakub Vondráček, který snad tolik gólů v jednom zápase ani nepamatuje - uvidíme, zda ovládne anketu o hráče kola, kam se svým výkonem nominoval a třeba nám to sám sdělí. Domácí fotbalisté v závěru jen korigovali na konečných 2:8 a Martin Vyšín se tak postaral o to, že se nejednalo o vyrovnání nejhoršího stříbrského výkonu sezóny.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Stříbro
Jindřich Jareš, trenér: První poločas nebyl z naší strany špatný, jen opět slibně rozjeté akce se nepodařilo dotáhnout až ke gólu. Naopak Kaznějov do čeho kopl, to tam padlo. Na konci poločasu se nám podařilo snížit po hezké akci. Jenže v druhém poločase se vše opakovalo. Kaznějov proměnil opět vše. Jestli se nemýlím, tak z 9 střel dali 8 gólů. Tím musím vyzdvihnout jejich dobrou produktivitu, to se bohužel o nás říct nedá. Gól na 4:1 vše rozhodl. Pak už většina hráčů neměla chuť a dopadlo to jak dopadlo.

FK Bohemia Kaznějov
Vladimír Pitlík, trenér: Na výhru jsme čekali 14 kol a skoro půl roku. Dočkali jsme se ve Stříbře, kde jsme domácí zcela deklasovali. Od úvodu jsme byli kombinačně a celkově herně lepším týmem a od 15. minuty jsme začali střílet i branky. Třikrát se trefil levou nohou kapitán Jakub Vondráček a nebýt zbytečné chyby v samotném závěru, šli jsme do kabin zcela v klidu. Hned na začátku druhého poločasu se trefil počtvrté a opět levou nohou Jakub Vondráček a o výsledku tak již bylo rozhodnuto. My jsme potom přidali ještě 4 branky a utkání plně kontrolovali. V závěru domácí kosmeticky korigovali výsledek po naší veliké chybě. Jednoznačný výsledek, jednoznačný průběh a naše naprosto zasloužená výhra, na kterou jsme čekali velmi dlouho. Dnes jsme prostě dominovali a navíc jsme dali spoustu branek, což už jsme potřebovali.



Sestavy


TJ Baník Stříbro
M. Pejřimovský [-] - V. Světlík [-] , M. Vyšín [-] , V. Novák [-] , M. Vyšín [-] , M. Haas [-] (70. P. Kasl [-] ) , V. Gontkovič [-] , M. Kovačka [-] (59. J. Vacín [-] ) , D. Čížek [-] , M. Hodek [-] , D. Donate [-]

FK Bohemia Kaznějov
. Tran [-] - D. Vinkler [-] (46. F. Fait [-] ) , J. Vondráček [-] (58. J. Kunesch [-] ) , L. Filipec [-] , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] (68. J. Hyneš [-] ) , F. Rusňák [-] (68. M. Polívka [-] ) , M. Šlajs [-] , J. Kiss [-] , D. Pojer [-] , V. Višnovský [-]

Hráči zápasu: D. Pojer , J. Vondráček .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - ŘÍHA Zdeněk, PETRŽELKOVÁ Kateřina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jakub Volák

Expert: Jan Melka
Tip experta: výhra hostů

Kaznějov bude chtít Stříbro potrápit a povede se mu to.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích