2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 10:15

5.kolo, ČFL A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Motorlet přehrál doma Hostouň a vyšvihl se do čela neúplné tabulky


Branky


13

Dvě branky v prvním poločase rozhodly a výhře domácího Motorletu nad Hostouní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlá branka domácích

Hostouňští nastoupili k prvnímu duelu po karanténě na hřišti pražského Motorletu. Domácí byli v utkání favoritem a od počátku toto postavení potvrzovali. Ve 2. minutě Motorlet z rychlého protiútoku vytěžil rohový kop. Ten rozehrál J. Valenta a Adam Fotr hlavičkou rozvlnil síť za hostujícím brankářem Tetourem, 1:0. Domácí s přehledem kontrolovali hru a mělí míč na svých kopačkách. Ve 33. minutě se domácí dočkali navýšení skóre. Po dobrém napadání nejisté hostující obrany se míč dostal k Rossmanovi, který se prosmýkl do vápna a jeho přihrávka se odrazila do míst, kde bylTomáš Valenta, jehož pohotová střela na bližší tyč znamenala vedení Motorletu 2:0. Tento stav vydržel až do poločasové pauzy.

Domácí jistili náskok

Do druhého poločasu nastoupili domácí více zatažení v obranném bloku s jistotou dvoubrankového náskoku v zádech. Hosté byli v útočné fázi zcela bezzubí. Motorlet tak s přehledem celých pětačtyřicet minut kontroloval výsledek 2:0 a po zásluze si připsal tři body, které jej dostali na první příčku neúplné tabulky. Zajímavostí též je, že domácí ve čtyřech z dosavadních pěti kol neikasovali branku.

 

Zdroj: Web FK Motorlet Praha



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Díky velmi dobře sehranému prvnímu poločasu a vstřelení dvou branek, jsme utkání zvládli. Ve druhém poločase jsme se spíš soustředili na to, ten náskok udržet. Už jsme nehráli dostatečně odvážně a někdy se i zbrkle zbavovali míče. Soupeř se statečně rval a snažil se se zápasem ještě něco udělat, ale prakticky si žádnou vážnější šanci nepřipravil. Na tabulku se kouká krásně, ale je zkreslená. Je to samozřejmě pro Motorlet čest. Máme ale daleko do cíle a určitě si nemyslím, že jsme mužstvo, které na konci soutěže bude na prvním místě. Do této pozice jednoznačně favorizuji Spartu B.

Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Zápas ovlivnil hned úvod utkání, kdy jsme neuhlídali standardku domácích a dostali jsme branky. Jinak si myslím, že to byl vyrovnaný zápas. Dostali jsme se do jedné situace, kterou jsme mohli lépe vyřešit. Bohužel poté jsme po špatné rozehrávce dostali druhou branku. Do druhé poloviny jsme nastoupili dobře, z naší strany tam byl i nějaký tlak, ale žádnou velkou šanci jsme si nevytvořili. Výsledek je spravedlivý.



Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - J. Valenta [-] , P. Gilian [-] , J. Hauer [-] , J. Suk [-] , R. Žaloudek [-] , T. Valenta [-] (84. J. Walter [-] ) , A. Fotr [-] (84. F. Simaichl [-] ) , M. Rataj [-] (81. O. Bitto [-] ) , T. Rossmann [-] (68. M. Hurka [-] ) , M. Čepelák [-]

Sokol Hostouň
D. Tetour [-] - H. Čakurda [-] (46. O. Soukup [-] ) , Š. Hájek [-] (80. D. Dostál [-] ) , P. Trapp [-] , K. Kulhavý [-] (70. A. Zahranychnyy [-] ) , K. Charvát [-] , M. Lohoyda [-] (64. L. Vegricht [-] ) , O. Brejcha [-] , L. Kosík [-] , R. Dosoudil [-] , J. Pavlík [-]

ŽK: 9. T. Valenta , 16. J. Hauer , 89. J. Suk - 12. M. Lohoyda , 25. K. Charvát , 54. Š. Hájek .
Hráči zápasu: A. Fotr .
Počet diváků: 230. Rozhodčí: Vít Petr - DRÁBEK Drahoslav, ERLEBACH Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích