4:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hroznětín přehrál na domácí půdě Bochov


Branky


40. J. Eret , 53. J. Eret , 69. L. Hořt , 82. J. Klas - 48. J. Podskoč
0

Olympie Hroznětín přivítala v rámci 3. kola I. A třídy na svém hřištii tým FK SMB Bochov a byli to právě domácí hráči, kteří se po devadesáti minutách mohli radovat ze zisku třech bodů za výhru 4:1. Získali tak důležité tři body a drží se ve středu tabulky a stejně jako Bochov mají šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Celkem vyrovnaný zápas mohlo vidět 60 přítomných diváků na fotbalovém trávníku v Hroznětíně. Obě mužstva si v prvním poločase vytvořila několik příležitostí, které mohli otevřít brankový účet zápasu, jenže se čekalo až do 40. minuty. To prostřelil brankáře hostí Jan Eret. Do šaten se tak díky jeho trefě šlo za stavu 1:0.

 

Druhý poločas už byl, alespoň co se brankových příspěvků týká, bohatější. Tři minuty po rozehrávce ve středovém kruhu se totiž trefil Jindřich Podskoč a bylo vyrovnáno. Hroznětínští ale neztratili nic na svém elánu a po pěti minutách dali jasně najevo, že jsou to oni, kdo chce tři body. Druhou branku v zápase totiž zaznamenal Jan Eret. Hroznětín byl od této chvíle aktivnější a hlavně využíval své šance. V 69. minutě vystřelil dvoubrankový náskok Lukáš Hořt, kterého ještě v 82. minutě následoval Jiří Klas. Hroznětín tak na svém hřišti získal tři body za výhru 4:1. 



Sestavy


TJ Olympie Hroznětín
M. Tamáš [-] - L. Ondráček [-] , J. Eret [-] , L. Hořt [-] , T. Koch [-] (56. M. Schneider [-] ) , J. Klas [-] , D. Zburník [-] , J. Provazník [-] , J. Michlík [-] , D. Ondráček [-] (72. M. Kodajek [-] ) , M. Benda [-]

FK SMB Bochov
J. Novák [-] - R. Záluský [-] , J. Škoda [-] , J. Podskoč [-] , M. Heimerle [-] - P. Hebert [-] (46. R. Kajzar [-] ) , Š. Šipula [-] , A. Rendla [-] (38. D. Herman [-] ) - M. Frk [-] , K. Pacinda [-] , J. Brabenec [-] (62. F. Machala [-] )

ŽK: 62. R. Záluský , 67. Š. Šipula .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kobielský Julius - BALHAR Ivan, MATĚJKA Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.