0:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.08.2020 16:30

1.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Rožínka si veze výhru z Doubravníku


Branky


26

Dolní Rožínka si veze výhru z Doubravníku, když ve druhém poločase hosté rozhodli třemi góly o jejich vysokém vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Sedlák otevřel účet zápasu

Obě mužstva si mohla ještě matně pamatovat své poslední předkoronavirové utkání. Začátkem listopadu minulého roku Dolní Rožínka sehrála své poslední utkání na hřišti Doubravníku. Tehdy hosté slavili vítězství 0:3 a i nyní po dlouhé pauze, se sehrál zápas s podobným průběhem i výsledkem.

Do utkání vstoupili aktivněji hosté z Dolní Rožínky. Po několika neproměněných šancí se v 22. minutě prosadil Petr Sedlák, když po krásném pasu od Pavla Vondrušky, svůj nájezd sebevědomě proměnil. Do konce první půle měli nadále hosté převahu a domácí hrozili především ze standartních situací. Další branky již do poločasu nepadly.

 

Dolní Rožínka pojistila výhru třemi góly

Do druhé půle opět aktivněji vstoupili hosté, jenž se snažili hru kontrolovat. Jakmile se domácí začali nadechovat k náporu, jejich naděje zmařil přízemní ránou k tyči z poza velkého vápna hostující navrátilec do sestavy Ondřej Černý. Od druhého gólu domácí polevili v koncentraci a hosté přidali ještě další dva góly. Nejprve v 81. minutě, dalekonosnou bombou do pravé šibenice, nedal hostující stoper Lukáš Hofman naději domácímu gólmanovi Borisu Konvalinkovi. A když v 84. minutě zpečetil úspěšným nájezdem osud utkání Jan Čermák, bylo o zápase rozhodnuto.

I přes snahu domácích, lze konstatovat, že celé utkání tahali za kratší konec a hosté si vítězství zasloužili. Utkání se hrálo v duchu fair play, bez zbytečných hrubých faulů a nadávek. V příštím kole Doubravník jede na horkou půdu Osové Bitýšky a Dolní Rožínka přivítá rozjetý Radostín.



Ohlasy k zápasu


FK Doubravník
Marek Sommer:

TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: První poločas jsme vyhráli o branku a ve druhém poločase jsme zápas kontrolovali a dalšími třemi góly jsme navýšili skóre zápasu. Jsme spokojeni s tým jak jsme vstoupili do nového ročníku okresního přeboru.



Sestavy


FK Doubravník
B. Konvalinka [-] - O. Müller [-] , M. Škvařil [-] , M. Vojta [-] , S. Škvařil [-] , V. Čepička [-] (46. M. Šikula [-] ) , K. Vojta [-] , S. Balák [-] , J. Kapoun [-] (59. M. Jedlička [-] ) , T. Beran [-] , T. Csizmár [-]

TJ Baník Dolní Rožínka
Z. Horák [-] - F. Šmerda [-] (82. J. Vařejka [-] ) , J. Bílek [-] (46. O. Černý [-] ) , V. Vondruška [-] (85. Z. Konček [-] ) , P. Sedlák [-] , P. Bartoněk [-] , J. Čermák [-] , P. Vondruška [-] , L. Hofman [-] , T. Hille [-] , R. Mazánek [-] (77. T. Kliment [-] )

ŽK: 64. T. Csizmár - 17. R. Mazánek , 76. L. Hofman .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: TOMÁŠEK Oldřich - DOLEŽAL Lukáš, DOLEŽAL Kristián.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Vedení klubu - TJ Baník Dolní Rožínka | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Procházka

Expert: Jaroslav Pajkr
Tip experta: výhra hostů

V tomto utkání tipuji vítězství zkušenějších hostí, kteří jsou díky střelecky disponovanému Čermákovi vepředu velmi nebezpeční.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu - SK Osová Bítýška | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

11. 8. 2020 14:17
Hezké, že se tipují i lidé z jiného kraje :D evidentně úplně mimo mísu.