3:1
(0:1)
25. O. Tůma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pyšel si z Jemnicka B body nepřivezl


Branky


63. J. Anděl , 76. J. Anděl , 90. Z. Bártů - 25. O. Tůma
9

V zápase dvou celků z dolní poloviny tabulky vybojovalo domácí Jemnicko B cennou výhru nad Pyšelem v poměru 3:1

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ujali vedení

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Pyšelu. Byl to souboj dvou celků pohybující se ve druhé polovině tabulky. Oba celky shodně vybojovaly po deseti bodech. Jemnicko má však před sebou ještě jeden zápas k dobru. V loňské nedohrané sezóně se hrálo v Pyšelu a zvítězilo zde Jemnicko, takže Pyšel měl svému soupeři co vracet. Utkání se hrálo za velmi chladného, ale jinak příjemného fotbalového počasí. Oba týmy z počátku zápasu zahřívaly své protějšky v obou svatyních. Hosté byli ale přeci jen aktivnější a ve 25. minutě přišla gólová odměna, o kterou se postaral hostující Ondřej Tůma - 0:1. Domácí se sice snažili o rychlé vyrovnání, ale do konce poločasu se již skóre nezměnilo. I tak byl zápas zcela otevřený.

Domácí otočili skóre ve svůj prospěch

Po změně stran začali mnohem lépe domácí, kteří se snažili o rychlé vyrovnání. O to se nakonec zasloužil zkušený Jiří Anděl - 1:1. Domácí se ale s vyrovnaním nesmířili a samozřejmě se hnali i za vítězstvím. To se jim také podařilo a opět u toho byl Jiří Anděl, který tak dostal domácí do vedení 2 :1. Hosté se vrhli v závěru do útoku, aby vybojovali alespoň bod. Jenže domácí celek vše ubránili a navíc v samotném závěru pečeti vítězství na konečných 3:1 Zbyněk Bártů. Body tak zůstaly doma. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: První polovině zápasu jsme měli dost šanci na to aby jsme rozhodli zápas ale ani jediná šance neskončila v bráně. V druhém poločase jsme udělali pár změn v sestavě a konečně se nám povedlo překonat hostujícího brankáře. Výsledek skončil 3:1 ale hosté kteří hráli v 10 nám dělali hodně velký problém.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - D. Nekula [-] (46. L. Sevelda [-] ) , J. Kalášek [-] , J. Gardoň [-] (78. Z. Bártů [-] ) , M. Hošek [-] (60. J. Svoboda [-] ) , M. Axman [-] (51. J. Anděl [-] ) , M. Sevelda [-] , J. Kincl [-] , J. Křivánek [-] (20. R. Komenda [-] ) , O. Tesař [-] , L. Niederhofer [-]

TJ Sokol Pyšel
L. Teplý [-] - D. Šabacký [-] , L. Hadraba [-] , D. Kupský [-] , L. Sobotka [-] , F. Dvořák [-] , O. Tůma [-] , D. Šubert [-] , L. Tůma [-] , J. Oulehla [-]

ŽK: 44. D. Šabacký .
Hráči zápasu: J. Anděl - O. Tůma .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Těžko tipovat kdo vyhraje. Vyrovnanej zápas. Rozhodne maličkost. Výsledky Jemnice jsou pro mě jak na houpačce. Pyšel posledních pár zápasů hraje fakt dobře. Jemnice doma zase udolala i Předín. Domácí se budou muset obejít bez kapitána Smetany, který byl v minulém kole vyloučen. Přesto by pro domací mohlo být plus to, že jsou zvyklí na hřiště ve Vratěníně, které je z kopce a každej soupeř na tohle hřiště nadává. Proto se přikláním na stranu domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů