3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2020 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrotovice doma vydřely výhru nad Opatovem


Branky


10

Vedoucí tým tabulky z Hrotovic porazil na svém hřišti oslabený Opatov 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté i v desíti drželi s domácími krok

Vedoucí tým soutěže Hrotovice přivítal na svém hřišti fotbalisty Opatova. Favoritem tohoto zápasu byl jednoznačně domácí celek, který svá dosavadní utkání dotáhnul do vítězného konce a má tak plný počet bodů. V loňské nedohrané sezóně však Hrotovice na svém hřišti prohrály vysoko 0:6, takže měly svému soupeři co vracet. Utkání se hrálo za velmi příjemného, ikdyž trochu chladného fotbalového počasí. Oba týmy ale nastoupily s velkým odhodláním a od začátku zápasu se hrálo nahoru-dolů. Už v 7. minutě, po průniku domácího Marka Hrůzy, v pokutovém území sáhl na míč rukou hostující obránce. Za tento přestupek rozhodčí Čejka udělil červenou kartou a nařídil pokutový kop, který s přehledem proměnil kapitán Jan Votava a otevřel tak skóre na 1:0. O pět minut později utekl domácí Emil Pokorný a zvýšil na 2:0. Vzápětí ale po chybě domácích a následném rohovém kopu snížil na 2:1 hostující Filip Šinkovský. I přes některé šance hlavně domácích se již skóre v první půli nezměnilo. 

Domácí v závěru pojistili vedení

Vyhecovaný zápas poté pokračoval v podobném tempu se šancemi na obou stranách, žádná z nich však neskončila brankou. Až v 89. minutě se uvolnil domácí Jan Votava a střelou kolem brankáře Radka Kšíra potvrdil výhru Hrotovic. Hrotovice tak nadále zůstaly bez ztráty bodu a před koronavirovou pauzou jim patří suverénně první příčka. 



Ohlasy k zápasu



FK Opatov
Hanzal Lukáš, bývalý hráč: I přesto, že jsme hráli skoro celý zápas o desíti hráčích, byli jsme domácím rovnoceným soupeřem.



Sestavy


Sokol Hrotovice
J. Virgl [-] - F. Pekárek [-] , L. Dvořák [-] , E. Pokorný [-] , M. Blatný [-] (89. P. Hadraba [-] ) , J. Kučera [-] , J. Votava [-] , J. Petřek [-] (66. Z. Kovář [-] ) , M. Hrůza [-] (62. F. Strohmer [-] ) , M. Růžička [-] , T. Hadraba [-]

FK Opatov
R. Kšír [-] - M. Šaroun [-] , P. Jirka [-] , R. Pokorný [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , M. Ježek [-] (46. J. Kaser [-] ) , A. Švaříček [-] (46. J. Doležal [-] ) , F. Šinkovský [-] , E. Driml [-] , M. Kravka [-]

ŽK: 56. F. Pekárek , 60. M. Růžička - 37. R. Novotný , 46. J. Kaser . ČK: 7. M. Kravka .
Hráči zápasu: J. Virgl , J. Votava - F. Šinkovský .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Bez dvou dnů to bude přesně rok, co jsme se doma utkaly s Opatovem a podlehly jsme vysoko 0:6 (utkání se hrálo 13.10.2019). Opatovu tam tenkrát spadlo všechno na co šáhly. Máme jim co vracet. Nyní je situace absolutně jiná. My jsme lídr tabulky a doma musíme zvítězit a potvrdit doslova vydřené 3 body z Rapotic. Opatovu nevyšel začátek soutěže, po odchodu Čurdy do Stonařova se dlouho hledal, ale konečně se odpoutal z posledního místa tabulky. Za vše mluví jejich výhra v minulém kole 7:1 nad Šebkovicemi. Jak znám trenéra Laštovičku, tak ten mužstvo namotivuje a nedopustí nějaké podcenění soupeře. V tomto utkání volím výhru Hrotovic. Kdybych si měl tipnout střelce, tak v závěru utkání se trefí i hrotovický snajpr a míčový kouzelník Tomáš Novotný alias Frity, kterého zdobí skvělá technika, přehled, cit pro přihrávku a pracovitost.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích