J. Kincl 17. (p.)
J. Gardoň 50.
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2020 15:30

8.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jemnicko B porazilo doma Opatov


Branky


17. J. Kincl (p.) , 50. J. Gardoň
14

Jemnicko B doma splnilo roli favorita a zvítězilo nad Opatovem 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí o gól lepší

Jemnicko B přivítalo na svém hřišti fotbalisty z Opatova. Opatovští v posledním zápase oslavil nejen první výhru, ale i první body v soutěži. Navíc jim bylo odměnou udržené čisté konto, čímž se bodově dotáhl na Kouty B. Jemnicko B naopak podlehlo dalšímu rezervnímu týmu z Rapotic 3:1. Jemnicko podává vyrovnané výkony a i v tomto zápase mělo být favoritem. V loňské nedohrané sezóně Jemnicko dokázalo zvítězit v Opatově 1:0. Zápas se hrál za velmi chladného počasí. Jemnicko B od samého začátku ukazovali, že chtějí hrát fotbal a chtějí uhrát dobrý výsledek. I když se ujali již v 17. minutě Jiřím Kinclem z pokutového kopu vedení, byl zápas stále otevřený - 1:0. Hosté zejména hrozili rychlými protiútoky po dlouhých nákopech. Domácí zase získávali míče ve středu hřiště. Ani jednomu mužstvu se však nedařilo proměint šance. A tak se odcházelo do šaten za hubeného domácího vedení. Výsledek tak byl zcela otevřený. 

 

Domácí si výhru pohlídali

Ve druhé půli se podařilo domácím poměrně rychle přidat další branku, když se v 50. minutě prosadil Jakub Gardoň a domácí vedli již 2:0. Hosté pak toužili alespoň o vyrovnání, ale pozorná domácí obrana jim toho příliš nedovolila a tak se zrodila výhra domácího mužstva, která znamenala prohru Opatova, který zůstal na poslední příčce. 



Ohlasy k zápasu


1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Celý zápas jsme hosty přehrávali a nepustili je k žádný šanci. V zápase jsme měli hodně šanci, ale moc na to tam dneska nechtělo padat. S výsledkem 2:0 jsme spokojeni.




Sestavy


1. FC JEMNICKO B
V. Kopeček [-] - T. Süssenbek [-] (77. T. Feldbabel [-] ) , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] (52. J. Svoboda [-] ) , M. Hošek [-] , D. Nekula [-] (70. J. Dřímal [-] ) , M. Sevelda [-] , J. Kalášek [-] , J. Křivánek [-] , J. Kincl [-] (58. L. Sevelda [-] ) , D. Smetana [-]


ŽK: 53. D. Čučelin , 90. F. Šinkovský .
Hráči zápasu: V. Kopeček - M. Šaroun .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VALA Vladimír - KINCL Zbyněk (N), SÜSSENBEK Dalibor (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Luboš Mlejnek
Tip experta: výhra domácích

Výkony Jemnicka jsou jak na houpačce. Opatov minule konečně vyhrál a chtěl by se v tabulce posunout. Na kopcovitém hřišti ve Vratěníně však prohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů