2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2015 16:00

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remízový zápas v Mirovicích


Branky


0

V 7. kole přivítaly Mirovice na své domácí půdě FK Lažiště. V prvním poločase se ujali domácí dvoubrankového vedení, o které však nakonec přišli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mirovice šly do dvougólového trháku...

Již ze samotného úvodu utkání bylo jasné, že Mirovice chtějí doma bodovat naplno. Jejich aktivita jim přinesla ovoce hned ve 4. minutě, kdy Peterka výborně zahrál standardní situaci, svým přesným centrem našel nohu Huleše, který nezaváhal a propálil vše, co mu stálo v cestě, 1:0 pro domácí. Neuběhlo ani pět minut a gólman Suchý lovil míč ze sítě již podruhé, tentokrát po krásné individuální akci Peterky. Domácí se ujali dvougólového vedení a vše vypadalo celkem jednoznačně. Avšak Lažiště nesložilo zbraně a ještě do konce prvního poločasu zvládlo zásluhou Zelenky snížit na rozdíl jedné branky. Do kabin šli tedy hosté s nadějí, že zápas ještě není ztracený.

Vyrovnání...

Domácí ve druhém poločase doplatili na neproměňování vyložených šancí, které měli minimálně čtyři a hosté trestali. O vyrovnávací branku se postaral v 62. minutě Ondřej Chalupa. Mirovice se již nedokázaly vzpamatovat z toho, že přišli o svůj dvoubrankový náskok a do konce zápasu se už prosadit nedokázaly. Ani Lažiště ve zbývajících minutách s žádnou gólovou akcí nepřišlo a závěrečný hvizd rozhodčího tedy rozhodl o tom, že zápas skončil remízou 2:2. V příštím kole čekají na Mirovice Bernartice a Lažiště se utká s vedoucím celkem, kterým je Protivín. Ani jednoho z nich nečeká lehké utkání.



Ohlasy k zápasu


SK Mirovice
Břetislav Mikeška (asistent trenéra): Můžeme litovat zahozených gólových šancí, kterými jsme měli rozhodnout o svém vítězství. Neproměňování tolika šancí je luxus, který si nemůžeme dovolit.




Sestavy


SK Mirovice
F. Slavík [-] - A. Kazák [-] , V. Jelínek [-] , M. Pacovský [-] , J. Hřídel [-] , M. Huleš [-] - F. Boukal [-] (53. T. Hlavín [-] ) , R. Peterka [-] , J. Vodňanský [-] , P. Kuba [-] - J. Císař [-]

FK Lažiště
R. Suchý [-] - J. Mocek [-] (46. F. Švec [-] ) , J. Žák [-] , J. Albert [-] (72. P. Ostádal [-] ) - D. Kobera [-] (81. L. Žák [-] ) , R. Vojta [-] , T. Soukup [-] , O. Chalupa [-] , T. Zelenka [-] - P. Brzobohatý [-] , D. Kováč [-]

ŽK: 34. R. Peterka , 80. J. Vodňanský - 38. R. Vojta , 69. J. Albert .
Hráči zápasu: R. Peterka , M. Huleš - T. Zelenka , O. Chalupa .
Místo: Mirovice. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Tauber Lukáš - Mráz Roman, Formánek Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.