T. Vokatý 34.
M. Hojdekr 88. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2015 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vodňany si i v oslabení došly pro tři body!


Branky


34. T. Vokatý , 88. M. Hojdekr (p.)
0

V prvním poločase získali domácí vedení na svou stranu a v samém závěru poločasu druhého, kdy už hráli v početním oslabení, jej dokázali potvrdit gólem z penalty.

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení v závěru poločasu...

O něco aktivněji vstoupili do utkání domácí hráči. Hned v 5. minutě utkání se mohli radovat poprvé, když brankář hostů podcenil centrovaný balón, který mu propadl mezi rukavicemi. Z vodňanských borců však nikdo nestihl včas zareagovat a gólman Milevska už napodruhé míč dokázal zkrotit. Hned vzápětí z dalšího útoku namířil Kukla svou střelu do pravé šibenice, ale brankář Pešata tentokrát předvedl famózní zákrok a nebezpečí zažehnal. Ve 13. minutě zahrozili na druhé straně také hosté. Dlouhý centr se dostal až ke kopačkám jednoho z útočníků Milevska na malé vápno, ten si s ním však nedokázal poradit podle představ a branku nakonec vůbec netrefil. V 15. minutě domácí Bače vybojoval míč v šestnáctce hostů, pálil z úhlu, ale gólman byl připravený. V 18. minutě přišli Vodňany s další nebezpečnou akcí, když postupovaly na branku v přesile dva na jednoho. Kukla vzal nakonec celou akci na sebe, rozhodl se pro střelu, tu však opět zlikvidoval zatím neprůstřelný Pešata. V následujících minutách se hra poněkud vyrovnala. Hosté zahrozili střelou ze střední vzdálenosti, která však mířila nad břevno. Domácí se nakonec dočkali gólové radosti ve 34. minutě. Volmut oslovil svou přihrávkou na vápno Bačeho, jeho projektil zvládl ještě Pešata vyrazit, na následnou dorážku Vokatého však již byl krátký. Hosté se ještě do konce poločasu snažili o vyrovnání, ale s jejich střeleckými pokusy si poradil pozorný brankář domácích Budín.

I do druhé pětačtyřicetiminutovky vstoupili domácí velmi aktivně a hned v páté minutě mohli jít do dvougólového trháku. Po dlouhém autovém vhazování se k míči dostal Volmut, ale jeho samostatný nájezd znovu dokázal zlikvidovat výborný Pešata. Hosté kontrovali z protiútoku. Po pěkné kombinační akci se dostal míč do velkého vápna ke kopačkám Suchana, ten měl však špatně seřízená mířidla a jeho střelecký pokus skončil nad. V 55. minutě byli hosté k vyrovnání ještě blíž, když měli výhodu pokutového kopu po hře rukou ve vápně jednoho z domácích hráčů. Exekutor Masopust však orazítkoval pouze tyč a domácí si tak mohli zhluboka oddechnout. O pár minut později však museli řešit další nepříjemný problém. Vokatý neudržel nervy na uzdě a musel předčasně pod sprchy poté, co oplácel faul loktem. Avšak hosté si ani přes početní převahu už žádnou další vážnější šanci vypracovat nedokázali. Naproti tomu domácí v ofenzívě nepolevili. Důkazem toho byl Kuklům průnik do vápna, který opět skončil na rukavicích Pešaty. V 69. minutě mířil Bače vedle brány. V 88. minutě se po faulu na Kuklu pískala penalta i na druhé straně hřiště. Míč si na penaltový puntík postavil Hojdekr a s přehledem proměnil. Následoval už jen závěrečný hvizd hlavního sudího.



Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Václav Hrachovec (trenér): Dnešní vítězství se nerodilo vůbec lehce, ale tři body jsme získali zaslouženě. Do utkání jsme vstoupili velmi dobře a soupeře jsme přehrávali, ale z počátečního tlaku se nám nepodařilo vstřelit branku. Od 20. minuty se hra vyrovnala a obě mužstva dělala spoustu chyb. Po vyloučení Vokatého jsme hráli pozorně v obraně a vítězství jsme potvrdili proměněnou penaltou v závěru utkání. Jsem spokojen se třemi body, ale s takovou hrou bychom v posledním podzimním utkání v Blatné neuspěli.




Sestavy


FK Vodňany
J. Budín [-] - J. Hajný [-] , L. Malík [-] , J. Rauscher [-] - J. Bače [-] , M. Hojdekr [-] , J. Volmut [-] (90. M. Pečený [-] ) , R. Veselý [-] , T. Vokatý [-] - M. Novák [-] (69. T. Kvěch [-] ) , K. Kukla [-] (86. O. Vítovec [-] )

FC ZVVZ Milevsko B
P. Pešata [-] - L. Tvrzský [-] (81. T. Smrčina [-] ) , M. Masopust [-] , V. Mácha [-] , P. Komárek [-] - L. Sedlák [-] , J. Pinc [-] , V. Nosek [-] , T. Froněk [-] (60. D. Januš [-] ) , J. Jelínek [-] - M. Suchan [-]

ŽK: 25. J. Bače , 77. J. Volmut , 85. R. Veselý - 6. J. Jelínek , 24. M. Masopust , 35. P. Komárek , 56. V. Mácha . ČK: 57. T. Vokatý .
Hráči zápasu: M. Hojdekr .
Místo: Vodňany. Rozhodčí: Kroutl Vít - Vítek Miroslav, Zabilka Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.