0:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 17:00

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jankov bude i letos silný


Branky


0

Souboj Prachatic s Jankovem znamenal duel dvou týmů z vršku tabulky. Alespoň pohledem z loňského ročníku. Domácí nastoupili s mladým kádrem, který kvalitou na Jankov nestačil. Dvakrát se do černého trefil Smékal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jankovští nastupovali do utkání s novou brankářskou jedničkou Šillerem. 

Prachatičtí hráči snad ještě mysleli na dovolenou u moře, když se začalo hrát. Ve třetí minutě nabídla defenziva domácích svou chybou míč Smékalovi a ten se nemýlil. O dvě minuty později byl rozdíl již dvoubrankový. Smékal vybojoval míč a zakončil pod padajícího brankáře. Prohrávat o dva goly po pěti minutách s týmem Jankova je pro další průběh velmi těžko řešitelné. Domácí s krom jedné dalekonosné střely k ničemu nedostali a Jankov si své vedení pohlídal až do závěrečného hvizdu. Zatímco loni měly Prachatice domácí neporazitelnost několik kol, letos prohrály hned úvodní duel.

Jankov stejně jako loni bude patřit k nejsilnějším týmům soutěže. Příští týden se poměří s Olešníkem, jenž rozdrtil Želeč.



Sestavy


FK Tatran Prachatice
J. Hopfinger [-] - T. Ryšánek [-] (13. J. Málek [-] ) , M. Puchinger [-] (62. R. Kralik [-] ) , M. Juroš [-] , P. Škopek [-] - O. Kochma [-] (75. J. Nerad [-] ) , A. Kadlec [-] , L. Kubát [-] , V. Janoušek [-] (10. J. Tesárek [-] ) , V. Hovorka [-] - V. Mikeš [-]

SK Jankov
J. Šiller [-] - L. Fajtl [-] , F. Lošek [-] , M. Popelka [-] (65. M. Řezníček [-] ) , J. Zajíc [-] (46. V. Štefl [-] ) - V. Bürger [-] , J. Šebelka [-] (68. L. Voráček [-] ) , D. Maršán [-] , M. Pancíř [-] (66. M. Boček [-] ) - R. Mužík [-] , T. Smékal [-] (82. P. Mizera [-] )

Místo: Prachatice. Počet diváků: 80.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.