Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.08.2015 13:30

1.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek "B" otočil zápas v Soběslavi


0

Soběslav chtěla do letošní sezóny vstoupit vítězstvím, ale ani poločasové vedení jim nestačilo na bodový zisk. Domácím nevyšel začátek a konec druhé půle. O obrat se postaral nejstarší hráč na hřišti Jan Zušťák. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rašelina pokračuje ve svém dlouhodobém trendux Loňskou sezónu je trápila vyšší produktivita a nevyrovnané výkony nejen mezi jednotlivými zápasy, ale i poločasy. V utkání s Pískem se hrály dva naprosto odlišné pokočasy. 

Zápas se hrál od půl druhé a meteorolové v tuto chvíli zakazovali lidem trávit delší čas na slunci. Ovšem fotbal se na tyto doporučení neobrací. Úmorné horko zvládali v prvním poločase lépe domácí hráči.

Golově se dokázal prosadit ale jen Šmídmajer, jenž se trefil na konci první pětačtyřicetiminutovky. Branka do kabiny písecké ale nepoložila a naopak dokázali vyrovnat okamžitě po příchodu z kabin. Písecká rezerva stejně jako loni cení z kvalit a zkušeností Jana Zušťáka, který i ve svých 40 letech střílí jeden gol za druhým. Tentokrát využil kombinace svých spoluhráčů.

Hosty vyrovnání nakoplo a převzali iniciativu hry. Do velké šance se opět dostal Zušťák, ale síť nerozvlnil. Vynahradil si to až čtyři minuty před koncem. Chybující obránce Soběslavi Hromada nabídl šanci ofenzivě hostů. Trefil se opět Zušťák a dal zápasu konečný výsledek 2:1.



Ohlasy k zápasu


FK Spartak Soběslav
Jan Boháč (Soběslav): Proti Písku jsme si věřili a chtěli jsme úvodní zápas sezony vyhrát. V poločase jsme vedli 1:0, kdy jsme byli lepší a soupeře do ničeho moc nepustili. Bohužel zhoršeným výkonem ve druhý půli a po individuálních chybách jsme zápas prohráli.




Sestavy


FK Spartak Soběslav
M. Kuník [-] - O. Madar [-] , L. Podráský [-] , K. Chotovinský [-] , O. Hromada [-] - T. Mazouch [-] (62. V. Novotný-Hanzal [-] ) , M. Mazouch [-] , J. Boháč [-] , J. Prášek [-] - J. Šmídmajer [-] , M. Dvořák [-] (77. K. Polišenský [-] )

FC Písek B
J. Formánek [-] - P. Novotný [-] , D. Pichlík [-] , L. Holub [-] , M. Novotný [-] - V. Zeman [-] , M. Hájek [-] , P. Listopad [-] (54. M. Štětina [-] ) , R. Kočí [-] (85. D. Buchtele [-] ) - J. Zušťák [-] , L. Markvart [-] (59. P. Keclík [-] )

Místo: Soběslav. Počet diváků: 90.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.