1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 10:15

16.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Premiéra Maria Ličky v dresu Hostouně. Na Motorletu branka nepadla, rozhodly pokutové kopy


Branky


17

Hostouň, která přes zimu mohutně posílila s odvezla bod ze hřiště Motorletu. V rozstřelu rozhodla jediná neproměněná penalta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté své šance nevyužili

Hostouň nastoupila do utkání i se dvěma největšími posilami. Zelenobílý dres oblékly Mario Lička, který opustil Zbuzany a Ondřej Brejcha, jenž přišel z Vyšehradu. Utkání se hrálo za velmi silného větru, který nepomáhal pohlednému fotbalu. Hostouňští byli od úvodu utkání aktivnějším mužstvem a drželi míč na svých kopačkách. V úvodní čtvrthodině si hosté vypracovali tři velké šance, které ale brankou neskončily. Aktivní byl především bývalý hráč Motorletu Hájek, ale radost z branku mu dopřána nebyla. Domácí z dalším průběhu první půle zpřesnili obranu a soupeře do nepouštěli do nebezpečných zakončení. Sami se snažili hrozit hlavně ze standardních situací, ale i zelenobílí byli v obraně pozorní. Do kabin se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Domácí mohli v závěru rozhodnout, proti byla tyč

Ani druhý poločas příliš šancí ke skórování nenabídl. Za Hostouň zahrozil opět aktivní Hájek, ale k zakončení do prázdné branky mu krok chyběl. Domácí se téměř celé utkání k ohrožení branky soupeře téměř nedostali, přesto mohli v závěru získat všechny tři body. Proti byl však bek Hostouně Zahranychnyy, který míč směřující do branky dokázal vykopnout na tyčku. Utkání tak skončil bez branek a o bodu navíc musel rozhodnout penaltový rozstřel.

Hostující Brejcha jediný neproměnil

V prvních třech sériích proměnili všichni hráči. Za hosty to byli Marek, Kabele a Zahranychnyy, za domácí dokázali kontrovat Hurka, Rataj a Rossmann. Ve čtvrté sérii zaváhal hostující Brejcha, jehož střelu k pravé tyči dokázal vystihnout gólman Mihálek. Následně proměnil Sodoma a poslal Motorlet do vedení. Hostouňský Vegricht ještě udržel svému mužstvu naději na druhý bod, ale protože byl úspěšný i domácí Žaloudek, vyhrál Motorlet penaltový rozstřel 5:4 a získal druhý bod.

Zdroje:

Web FK Motorlet PrahaWeb Sokol Hostouň



Ohlasy k zápasu


FK Motorlet Praha
Martin Poustka - trenér: Nebyl to moc dobrý fotbal. Kvalitu hry ovlivnil silný vítr. Bylo to klasické úvodní utkání. Myslím si, že výsledek nakonec odpovídá dění na hřišti. Nemohoucnost útočníků na obou stranách způsobila to, že zápas skončil 0:0. My jsme nakonec byli šťastnější na penalty.

Sokol Hostouň
Martin Čurda - trenér: Myslím si, že hrát po čtyřech měsících ostrý zápas je vždy s otazníkem, jak to bude vypadat. Mistrák je pro každé mužstvo vždy něco jiného než přípravné utkání. My jsme ten zápas zvládli dobře, hráči odevzdali dobrý výkon, mrzí mě akorát, že si venku vytvoříme čtyři brankové příležitosti a nedáme z toho branku. To, že jsme uhráli nulu vzadu, je perfektní. Máme jeden bod, ale bodově jsem zklamaný. Herně vůbec ne. Jsme v situaci, kdy potřebujeme bodovat a doufám, že nám ty dva body nebudou chybět. Na Motorletu jsme měli vyhrát. Soupeř nebyl slabý, hrál dobře. Zápas trochu ovlivnil silný vítr. Byl to kvalitní zápas, na začátek sezóny dobrý. Akorát to takhle bodově nemělo skončit. Přes zimu jsme hodně změnili kádr. Přišel například Mario Lička. Je to hráč, který má obrovskou kvalitu, trošku mu teď nenahrával povrch. Jeho výkon stoupne, až bude na přírodní trávě. Je to vzhledem k jeho zdravotnímu stavu, kdy je léty pobitý vrcholovým fotbalem. Není to jenom on, je tam i Petr Trapp, Tomáš Marek, Jiří Kabele. Chceme na jaře mít lepší svou herní tvář, než jsme měli na podzim, kdy jsme někdy hráli nahodile. Chceme hrát svůj fotbal a ne podle soupeře. S Motorletem jsme k tomu vykročili dobře. Samozřejmě máme co zlepšovat, ale myslím, že nejsme na špatné cestě.



Sestavy


FK Motorlet Praha
M. Mihálek [-] - O. Badocha [-] (61. J. Sodoma [-] ) , J. Hauer [-] , O. Soběslav [-] , J. Rajnoch [-] , J. Suk [-] (80. J. Walter [-] ) , R. Žaloudek [-] , J. Vojta [-] (75. M. Hurka [-] ) , D. Scharf [-] (58. T. Rossmann [-] ) , M. Rataj [-] , M. Čepelák [-]

Sokol Hostouň
P. Soukup [-] - Š. Hájek [-] , M. Lička [-] (61. L. Vegricht [-] ) , J. Kabele [-] , O. Brejcha [-] , T. Marek [-] , R. Smékal [-] (85. M. Lohoyda [-] ) , K. Charvát [-] , V. Krupička [-] , P. Trapp [-] , A. Zahranychnyy [-]

ŽK: 8. M. Čepelák , 32. J. Suk , 44. R. Žaloudek - 44. T. Marek , 57. R. Smékal , 68. M. Lohoyda .
Hráči zápasu: M. Mihálek - A. Zahranychnyy .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tesař Tomáš - BENEDIKT Ladislav, TUPÝ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Tomáš Janovský

Expert: Karel Holešta
Tip experta: remíza

Hostouň se poměrně posílila a myslí to se záchranou vážně. Viděl bych to na remízový zápas.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích