0:1p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nučice získaly důležité dva body


Branky


20

Oba gólmani udrželi čisté konto a diváci se branek nedočkali. Po bezbrankové remíze byli o gól v penaltovém rozstřelu lepší hosté a vezou do Nučic dva body, které je drží na stejných bodech jako má jejich příští soupeř Žiželice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krakovany hrály více, ale šance byly na obou stranách

Oba týmy byly na zápas natěšeni, jak předeslali zástupci obou mužstev. "Od rána tu pršelo, ale teď přestalo", konstatoval Jan Špinka a dodal: "Trávník je opět perfektně připraven a máme krásné anglické počasí." S mírnými obavami ale s jasným cílem přijeli i hosté. "V Krakovanech se nám dlouhodobě nedaří. Poslední čtyři zápasy jsme zde prohráli a tak chceme hrát hlavně na jistotu v obraně", podotknul Jan Vedral.

 

Domácí na soupeře vlétli zostra. Už v páté minutě Kutil našel před bránou Špinku, ale jeho tečovaná střela se pouze otřela o tyč. O pár minut později stihl míč ve hřišti Špinka, zpětnou přihrávkou našel Chvojku, ale ten trefil jen boční síť.

 

K ohrožení Douděry se Nučičtí dostávají sporadicky, přesto si vypracovali dvě solidní příležitosti. Hlavička osamoceného Vlasáka po standardce letí mimo tyče a Kubalíkův pokus z šestnáctky byl nepřesný.

 

Pět minut před přestávkou přišla největší šance domácích. Špinka se u lajny zbavil obránce, centrem našel Dostála, který z malého vápna loboval Krutského. Ten však vytáhl skvělý zákrok a míč vytěsnil na rohový kop.

 

 

Jediná branka bohužel z ofsajdu

I ve druhém poločase viděli diváci svižnou hru. Krátce po zahájení zachytil Špinka nepřesný výkop Krutského, pelášil na bránu, ale se střelou váhal až ho obránci o míč obrali. V dalších šancích vychytal Kutila Krutský a Dostálova hlavička mířila mimo tyče.

 

Rozhodnutí stále nepadlo. Špinka hlavou netrefil zařízení, Sixtu po brejku tváří v tvář nadvakrát vychytal nučický gólman. I hosté mohli rozhodnout v řádné hrací době, když domácí obrana neuhlídala Kubalíka, který poslal přesný míč na Nováka. Ten však ideální okamžik pro zakončení prováhal a z otočky trefil jen Douděru.

 

Jedna branka přece jen padla, vsítil ji domácí Dostál po standardce, ale bohužel stál v ofsajdu. Takže v řádné hrací době se diváci gólu nedočkali a rozhodnutí přinesl penaltový rozstřel.

 

 

Krutský byl dvakrát úspěšný

V penaltách se rozhodovalo až v šesté sérii, když za domácí neuspěli Kozel a Kutil, v nučickém dresu nedokázal prostřelit Douděru Vedral. Druhý bod tedy putuje do Nučic.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Na zápas s prvním celkem jsme se těšili a bylo to znát. Na soupeře jsme vlétli a první poločas jsme ho do ničeho nepouštěli. Bohužel jsme byli v zakončení nepřesní. Druhý poločas se hra vyrovnala, ale i přesto jsme měli víc gólovek. Snažili jsme se pokrýt osu Šulc-Kubalík a myslím, že se nám to povedlo. V penaltách jsme o gól dali méně a plusový bod putuje do Nučic. Utkání výborně řídil rozhodčí Suchánek.

TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Rád bych poděkoval hlavnímu rozhodčímu p. Suchánkovi za nadstandardní výkon. Celé utkání řídil s přehledem a v důležitých okamžicích vzal několikrát tíhu odpovědnosti na sebe a odpískal ofsajd, i přestože domácí laik na lajně jej nesignalizoval. Tomu je potřeba zatleskat, protože bohužel některým laikům není hanba nechat i třímetrové postavení mimo hru. V tomto zápase udržel T. Krutský stou nulu v nučickém dresu a díky dvěma chyceným penaltám nám zajistil druhý bod.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , M. Věříš [-] , L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] (88. S. Šindelář [-] ) , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (69. T. Sixta [-] ) - P. Strejcius [-]

TJ Nučice
T. Krutský [-] - T. Vlasák [-] , D. Kočí [-] , P. Nevšímal [-] (72. J. Jelínek [-] ) , M. Šulc [-] , M. Jícha [-] (83. L. Kulhavý [-] ) , J. Souček [-] (66. J. Vedral [-] ) , J. Novák [-] , K. Hurtík [-] , F. Kubalík [-] , M. Chromý [-]

ŽK: 41. P. Nevšímal , 53. K. Hurtík , 57. M. Jícha , 57. M. Šulc .
Hráči zápasu: P. Strejcius - T. Krutský .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - KUBIČEK Luboš (N), HOUDEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Krakovany vyšly naprázdno naposledy ve čtvrtém kole, kdy podlehly překvapivě Tuchorazi. Od té doby sbírají body a stoupají tabulkou. Nučice musí zahrát TOP fotbal, pokud chtějí udržet první flek.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:32

Tip: výhra domácích