3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ratboř odskočila Tuklatům o tři body


Branky


21

Skóre zápasu otevřel už v první minutě Lukáš Vohnický, ale na další branky se čekalo až do druhého poločasu, kdy domácí dalšími dvěma góly podepsali tři body pro Slavoj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Někteří diváci první branku nestihli

Než se stačilo pár domácích diváků usadit na svá oblíbená místa, tak v první minutě zápasu přišla přihrávka od Kesnera mezi hostující obránce a Lukáš Vohnický svým prvním dotykem s balónem hned otevřel skóre - 1:0.

 

Rychlá branka hosty trochu opařila a domácí dál tlačí na pilu. Dlouhý nákop domácího gólmana prodlužuje Kovařík, Gembiczki v náběhu pálí, ale Pazdera skvěle vytlačil míč na rohový kop. I v dalších minutách se hraje převážně na polovině tuklatské Čechie. Možnost na zvýšení skóre měl po pěkné akci opět Gembiczki, ale spolu s gólmanem přehodil i bránu.

 

Hosté občas zahrozili, ale střelu Jambora vyráží Jeřábek, zakončení po rohovém kopu míří nad břevno Jeřábkovy brány a se standardkou zpoza vápna si Jeřábek v klidu poradil.

 

Ke konci poločasu přiišla po levé straně akce domácích, zakončuje Kovařík, ale do střely padá tuklatský obránce. Bohužel zahrává míč rukou a rozhodčí Suchý píská penaltu. K té si postaví míč Vohnický, ale trefuje pouze tyč a dorážku poslal Kesner mimo tyče.

 

Hosté vyvinuli pouze platonický tlak

Jakoby domácí hráči chtěli divákům ukázat, jak začal první poločas... Jenže tentokrát Vohnický zakončil po akci jako přes kopírák vedle brány. Ale to bylo na delší dobu ze strany Slavoje všechno. Hosté se vypnuli k větší aktivitě a domácí hráče v úvodu druhé půle přehrávají. Ale jen k šestnáctce, protože domácí obrana je do vážnějších situací nepouští.

 

Naopak po čtvrthodině hry se Ratboř opět probudila. Vohnický ještě pálí vysoko nad, ale pak se konečně dočkal i Zbyněk Gembiczki. Po rohovém kopu roztočili domácí ťukes mezi Adámkem, Vohnickým a střelcem, který vymetl šibenici - 2:0.

 

O dalších deset minut později utne třetí a poslední branka šance hostů na bodový zisk. Centr z levé strany letí přes malé vápno Tuklat, Uher se k míči ještě nestihl dostat, ale zabíhající Jan Adámek uklidil míč do sítě - 3:0.

 

Zbylých patnáct minut se utkání jen dohrávalo. Diváci ještě několikrát zahučeli zklamání nad neproměněnou šancí a nakonec se Ratboř může radovat ze tří bodů.

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl - asistent trenéra: Čekal nás zápas se sousedem z tabulky. Chtěli jsme být od začátku aktivnější, rozhodnout o výsledku co nejdříve. Po pár vteřinách se nám podařilo otevřít skóre zápasu, kdy se trefil Vohnický. To nám snad uškodilo, jelikož jsme nebyli schopni přidat další branku po několika slibných akcích. V druhé půli přišlo z naší strany několik nepřesností, hosté trochu zvýšili tempo, ale naši kluci jim téměř nic nedovolili. Druhá branka padla po krásné střele Gembiczkého, třetí branku přidal Adámek a bylo o výsledku rozhodnuto.




Sestavy


TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - D. Kemza [-] (76. T. Vorlíček [-] ) , J. Kovařík [-] (65. M. Uher [-] ) , Z. Gembiczki [-] (74. M. Lepší [-] ) , M. Adámek [-] , M. Kesner [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] (57. J. Adámek [-] ) , V. Švarc [-] , J. Pechar [-]

Čechie Tuklaty
J. Pazdera [-] - M. Jansta [-] , J. Vébr [-] , P. Mazur [-] (74. D. Matthey [-] ) , R. Nešpor [-] , J. Vyhnal [-] , M. Pytloun [-] (58. V. Lachman [-] ) , K. Zradička [-] , D. Jambor [-] , M. Kassa [-] , P. Jambor [-]

ŽK: 82. J. Adámek - 62. K. Zradička , 81. P. Jambor .
Hráči zápasu: Z. Gembiczki .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchý Aleš - DOBEŠ Jan (N), PROCHÁZKA Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Utkání tabulkových sousedů ovlivní, jakou sestavu dokáže Čechie přivézt.

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 07:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: výhra domácích