T. Beran 24. (vl.)
J. Špinka 35.
A. Dostál 69.
3:1
(2:0)
64. L. Vohnický (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.10.2019 16:00

7.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krakovany odrazily nápor Ratboře


Branky


24. T. Beran (vl.) , 35. J. Špinka , 69. A. Dostál - 64. L. Vohnický (p.)
22

Hosté nešťastně prohrávali vlastním gólem, ve druhém dějství po penaltě vykřesali naději, kterou ale vzápětí utnul krakovanský šutér Aleš Dostál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převahu vyjádřili domácí dvěma góly

Ratboř po úspěšných zápasech proti Kouřimi a Velimi si troufala i na hřišti Krakovan. Ale proti nim stál nažhavený soupeř, který jim toho příliš nepovolil. Přestože celý den pršelo, trávník byl skvěle připraven a hlavní rozhodčí Karolíma Růžičková mohla zahájit utkání.

Úvod zápasu byl spíše o vzájemném oťukávání. Míč se pohyboval ve středu hřiště bez možnosti ohrozit gólmany. Vzrušení přinesla patnáctá minuta, kdy rychle rozehraný aut si po centru zpracoval Špinka na prsa a poslal míč pod klacek. Gólu ale předcházel faul a uznán nebyl. 

 

Špinka byl na hrotu aktivní a v další šanci ho vychytal Jeřábek. Ale po třetí akci domácího útočníka už se mohou Krakovanští radovat. Rohový kop zahraný Kozlem na přední tyč, prodlužuje Špinka za sebe a Tomáš Beran si sráží míč do vlastní brány - 1:0.

 

Po krásné akci Dostála hlavičkuje opět Špinka, ale bez efektu. Na 2:0 se mění skóre v pětatřicáté minutě. Hostující obrana nechala pláchnout Jana Špinku, který sice svůj náskok ztratil, ale jedna klička, druhá klička a míč na zadní. "Moje sprinterské roky jsou už minulostí", smál se o přestávce Špinka.

 

V závěru poločasu se osmělili i hosté, zatlačili domácí na jejich polovinu, ale výsledkem byla jen pěkná střela Mbemby, kterou Douděra vytěsnil na roh.

 

Ratbořský nádech domácí brzy utnuli

Druhý poločas zahájili aktivně domácí, nepouštěli Ratbořské do tlaku, ale hrálo se hlavně uprostřed hřiště. Po dvaceti minutách ale hosté vykřesali jiskřišku naděje. Krásné překopnutí domácí obrany využívá Kovařík, ale netrefil téměř prázdnou bránu. V následném závaru ale fauloval Olexa a Lukáš Vohnický nabídnutou penaltu využil - 2:1.

 

Mohlo se schylovat k dramatu, ale Krakovany krásnou akcí naděje utnuly. Hosté prohráli souboj u lajny, Špinka zakličkoval do šestnáctky a předložil míč před prázdnou bránu na Aleše Dostála - 3:1. O minutu později mohl Chvojka rozhodnout definitivně, ale Jeřábek jeho pokus chytá.

 

V závěru ještě hosté vyděsili jedovkou Douděru, ale ten byl pozorný. Fanoušci si v klidu dopili punč a domácí se mohli radovat.

 



Ohlasy k zápasu


TJ SK Krakovany
Jan Špinka, hráč: Před zápasem jsme dostali jasné noty, že musíme vyhrát za tři body a posunout se do lepší půlky tabulky. Úkol jsme splnili do puntíku a dnes jsme měli zápas pod kontrolou, a zaslouženě jsme si připsali tři body. Ratboř kombinačně hrála dobře, ale šmrdlali si to v prostředku hřiště a do šancí je naše obrana nepouštěla. Gólů jsme mohli dát víc, ale buď nás vychytal Jeřábek nebo jsme to kopli do šípku. Utkání opět pískala výborně rozhodčí Růžičková. Absolutně zápas pod kontrolou a všechno v pohodě. Je zvláštní, že když nehrajeme s Tuklatama, Tuchorazí nebo Dobrým Polem, tak rozhodčí vždy pískají tak nějak jinak, jo vím, POCTIVĚ !!! Teď jedeme do Plaňan a chceme přivést nějaký bodík, tak uvidíme.

TJ Slavoj Ratboř
Tomáš Kratochvíl, asistent trenéra: Tento zápas se nám vůbec nepovedl. Z naší strany to bylo strašný. Místo toho abychom přivezli do Ratboře body, tak darujeme domácím zbytečně vítězství. V základní sestavě nám chyběl v záloze Kesner a vzadu Švarc, což bylo opravdu znát. Ve středu hřiště jsme hráli bez zálohy, nepodrželi více balon. Dáme si vlastní branku, poté dostaneme laciný gól. Podařilo se nám snížit z penalty, v tu chvíli jsme měli domácí více dostat pod tlak, bylo vidět že jsou vzadu zranitelní, ale v zápětí dostaneme branku na 3:1, což je nepochopitelné. Hra postrádala z naší strany jiskru, přesnost a hlavně bojovnost. V tomto zápase se dalo vytěžit určitě více, což mě mrzí.



Sestavy


TJ SK Krakovany
Z. Douděra [-] - M. Kutil [-] , M. Věříš [-] , L. Neruda [-] - D. Chvojka [-] , P. Kozel [-] , Z. Vodvářka [-] (87. P. Strejcius [-] ) , L. Tlučhoř [-] - A. Dostál [-] , J. Špinka [-] (74. V. Novotný [-] ) , J. Olexa [-] (67. M. Nehasil [-] ) -

TJ Slavoj Ratboř
D. Jeřábek [-] - J. Pechar [-] , J. Kovařík [-] , M. Adámek [-] (65. M. Uher [-] ) , D. Kemza [-] , L. Vohnický [-] , T. Beran [-] , M. Kopecký [-] , J. Mbemba [-] (56. Z. Gembiczki [-] ) , T. Vorlíček [-] , J. Adámek [-]

ŽK: 54. M. Kutil , 60. J. Špinka , 78. M. Věříš - 38. D. Kemza , 83. J. Pechar .
Hráči zápasu: Z. Vodvářka - J. Pechar .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Růžičková Karolína - KUBIČEK Luboš (N), DOBEŠ Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Překvapí Ratboř i v Krakovanech? Týmy dělí čtyři místa v tabulce, ale jen dva body a v případě úspěchu hostů půjdou před svého soupeře.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích