P. Vitner 24. (p.)
J. Knor 40.
J. Knor 41.
J. Tesař 86.
4:1
(3:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.11.2019 13:00

7.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vyrovnaný zápas s vyostřeným koncem


Branky


24. P. Vitner (p.) , 40. J. Knor , 41. J. Knor , 86. J. Tesař - 43. J. Sýkora
25

Na hriště zajížděl druhý tým tabulky z Městečka a bylo na co se dívat, padalo hodne gólů, ale bohužel i červených karet a došlo k nesportovnímu konci utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól Městečka a obrat Zavidova

Už v 6.minutě se po centru dokázal hlavou prosadit hostující Ondřej Kolísek. Ve 13.minutě se dokázal po úniku trefit Tomáš Korčák, když napodruhé překonal gólmana hostí a bylo srovnáno.Ve 22.minutě dokázal pěknou střelou otočit vývoj utkání znovu Korčák a Zavidov už vedl 2:1. Ve 28. minutě se po chybě Zusky dokázal trefit Vanický a Zaviov již vedl 3:1. Za Městečko dokázal snížit Urban a hlavou vyrovnat Sýkora na poločasových 3:3. 

Městečko převzalo otěže zápasu

Druhý poločas začal aktivitou a tlakem hostujícího Městečka, když obrana Zavidova dlouho a dlouho odolávala, několikrát podržel skvělým zákrokem gólman Štiller. Svůj tlak dokázalo Městečko přetavil gól až v 59. minutě, kdy se dokázal znovu prosadit Urban a rázem to bylo 3:4. V 90. minutě se začlo hrát od podlahy a po jednou zákroku jednoho z hostujících borců nezvládl svoje nervy Karnafel a za kritiku sudího musel jít do sprch. Kapitán hostů po jednom verdiktu nebyl spokojen a strčil do sudího a po druhé žluté i on musel ze hriště. Což neunesl Majba a vyrazil sudímu karty z ruky, poté ho nevybíravě pojmenoval a i on dostal červenou kartu a chvíli odmítal opustit hřiště, atak se rozhodčí rozhodl kontumovat zápas. 

 

http://fc05zavidov.cz/aktuality/vyrovnany-duel-se-zvlastnim-koncem

 

 



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov B
Aleš Kraus, brankář: Proti Městečku jsme věděli, že nás čeká těžký zápas. Na pomoc nám přišel kapitán áčka Tomáš Korčák, který nám hodně pomohl. Přestože jsme inkasovali lacinou první branku, tak jsme se hlavně zásluhou Korčáka dostali do vedení 3:1. Tento stav si nemůžeme dovolovat ztrácet hlavně proti takovému týmu, jakým Městečko je. Dostali jsme takové laciné góly, kdy si necháme vzít dvoubrankové vedení během pětiminutové nekoncentrovanosti. Druhou půli hrálo Městečko chytře, naopak my jsme je nebyli schopni překonat. Do tlaku jsme se v druhé půli dostali až v posledních minutách, což je málo. To co se stalo v závěru moc nechápu, ani to nechci moc komentovat. Kdyby nás hráči Městečka nechali zahrát poslední standartku, tak jim zřejmě popřejeme k vítězství a jdeme společně na pivo. Takhle se může klidně stát, že zápas bude rozhodnut v náš prospěch, uvidíme

SK Ohnivec Městečko
Tomáš Heger, záložník: Pro fanouška zajímavý zápas, vedli jsme 1:0, ale v zápětí jsme prohrávali 1:3. Dokázali jsme zápas zvrátit na naší stranu na 4:3, ale bohužel zápas nezvládli mladí rozhodčí, kteří zápas svými kroky dovedl ke kontumaci.



Sestavy


FC 05 Zavidov B
M. Štiller [-] - J. Tesař [-] , D. Houdek [-] (68. P. Čech st. [-] ) , M. Skoupý [-] (61. J. Kraus [-] ) , T. Korčák [-] , J. Knor [-] (76. D. Devera [-] ) , M. Petrů [-] (51. L. Kříž [-] ) , J. Jelínek [-] , P. Vitner [-] , R. Vanický [-] , M. Zuda [-]

SK Ohnivec Městečko
J. Abrahám [-] - J. Loder [-] , M. Karnafel [-] , J. Chládek [-] , J. Sýkora [-] , V. Zuska [-] , P. Bestajovský [-] , P. Mezei [-] (46. M. Hajný [-] ) , J. Urban [-] , J. Hadrava [-] , T. Heger [-]

ŽK: 3. M. Petrů , 17. D. Houdek , 78. J. Kraus - 48. J. Urban .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠVÁCHA Josef - STROUHAL Jiří, POLÍVKA Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Rynholec | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů