1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 17:00

3.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebsko přetlačilo Nový Knín


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jiří Funk. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase bez branek

Tento zápas byl utkáním dvou dosud neporažených mužstev. První poločas se hrál více v režii hráčů Třebska,ale hostům se hra dařila kouskovat a nepouštěli domácí k bezprostřednímu ohrožení branky. Výjimkou bylo zahrávání několika tr.kopů,ale všechny byly spíše z větší vzdálenosti a tak i když mířily mezi tyče,neměl s jejich zneškodnění brankář Knína Petřík problém. Asi největší šancí první půle půle byla ve 40.minutě po centru Jaroše hlavička Švába,ale ta jen těsně minula tyč hostující branky.

Domácí po pauze rozhodli

Po přestávce se obraz hry moc nezměnil a tak to vypadalo,že „kdo dá góla,vyhraje“. Úspěšnější v tomto pořekadle byli na konec domácí. V 65.minutě vybojoval v obraně míč Synek,přihrál Švábovi,ten si ho posunul na polovinu hostů a vybídl na pravém křídle Chytku,který si ho skvěle zpracoval a křížnou přihrávkou našel v pokutovém území Bohuňka.Ten si počínal jako zkušený mazák a sám proti brankáři poslal neomylně míč za jeho záda – 1:0. V 70.minutě se dostali do ojedinělé šance hráči Knína,ale s jejich střelou si dokázal domácí góman Říha poradit. 75.minuta mohla přinést pro domácí pojistku,ale Tošovskýho z tr.kopu z hranice pokutového území vychytal hostující Petřík. Domácí Třebsko si teda připsalo další tři body a vyhouplo se do čela tabulky okresního přeboru.



Sestavy


SK Třebsko
M. Říha [-] - M. Synek [-] , V. Hájek [-] , V. Jaroš [-] , P. Šváb [-] (62. P. Špeta [-] ) - J. Šperer [-] , P. Prais [-] , J. Tošovský [-] , J. Strama [-] , F. Chytka [-] - D. Bohuněk [-] (83. F. Lédl [-] )

SK Nový Knín
M. Petřík [-] - M. Šustr [-] , D. Patera [-] (62. M. Čálek [-] ) , P. Pazderka [-] , R. Havelka [-] , J. Stracený [-] , R. Vlasák [-] , K. Vostrý [-] , S. Stránský [-] , M. Lomoz [-] (73. M. Kočí [-] ) , P. Foltýn [-]

ŽK: 44. P. Šváb , 69. D. Bohuněk , 82. V. Jaroš - 44. J. Stracený , 85. M. Kočí .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hruška Petr - FUNK Jiří (N), KOLAŘÍK Tomáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích