Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.11.2019 14:00

11.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žiželice rozhodly ve druhém poločase


Branky


20

V první půli dokázali hosté šlapat vodu, dokonce z penalty v páté minutě i vedli. Posledních pět minut prvního dějství poslalo do těsného vedení domácí, kteří už tři body nepustili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobráč kopal dvě penalty

Spoustou šancí hráčů Žiželic v první čtvrthodině začal zápas. Jenže dvě tutovky Korčáka, dvě Martínka a ani šance Živného brankou neskončily. Naopak. V páté minutě fauluje před vlastní brankou Lekeš a Marcel Potůček otevřel gólový účet - 0:1.

 

"Je to už jako kolovrátek", posteskl si tentokrát v roli diváka Lukáš Kubelka a vysvětlil: "Místo vedení 5:1 je to 0:1 a navíc jdou hosté kopat další pentli." Ano, v patnácté minutě zahrávali hosté další penaltu. "Naštěstí se nechal od balonu odstrčit Potůček a hostující hráč kopl penaltu Rokosovi přímo do ruky", vysvětloval opět Lukáš Kubelka: "Kdyby šel kopat Potůček, věřím, že by s přehledem uklidil jako první penaltu."

 

Domácí jsou nadále fotbalovější a více na míči. Vyrovnání visí ve vzduchu, jen to správně trefit. Podařilo se to v devatenácté minutě, kdy pohlednou kombinaci zakončil Ondřej Martínek - 1:1. Útok za útokem se valí na bránu Neveselého, ale teprve pět minut před pauzou posílá krásným volejem Ondřej Martínek domácí do vedení - 2:1. A hned za dvě minuty nato trefil přesně z hranice šestnáctky Stanislav Rous - 3:1.

 

Zdálo se vše na dobré cestě pro Žiželice, ale hosté po jednom brejku získali výhodu standardní situace a Raymond Owusu snižuje na rozdíl jediného gólu - 3:2.

 

Brankově se prosadili už jen domácí

S nadějným výsledkem z první půle nastoupili hosté po změně stran. Jenže domácí žádnou blamáž nepovolili a hrálo se v podstatě už jen na jednu bránu. Dobropolský Neveselý byl v neustálé permanenci a inkasoval další tři góly. Stanislav Rous opět utěšenou střelou dává na 4:2. Ondřej Martínek hlavou zkompletoval svůj hattrick - 5:2 a na konečných 6:2 upravil Jakub Korčák, který konečně prolomil své střelecké trápení.

 

Hosté už se vzmohli jen na náznaky akcí a Rokose v druhé půli prakticky neohrozili. Žiželičtí si tímto výsledkem zajistili shodný počet bodů jako jejich rival z Nučic a v příští kole se vzájemně utkají o titul podzimního krále. Dobré Pole je s dalšími dvěma týmy na chvostu tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Žiželice
Lukáš Kubelka, tentokrát v roli diváka: Utkání jsme si těžké udělali opět jen a jen my svým laxním začátkem a dvěma nesmyslnými fauly ve vápně a zahazováním obrovských šancí. Naštěstí se pak projevila kvalita na naší straně a skóre začínalo narůstat a zastavilo se nakonec na čísle 6, které je vzhledem k množství šancí pro hosty milosrdné.




Sestavy


SK Žiželice
M. Rokos [-] - O. Lekeš [-] , J. Korčák [-] , S. Rous [-] , D. Živný [-] (80. J. Hansl [-] ) , D. Mejvald [-] (46. V. Konhefr [-] ) , D. Mical [-] , M. Bubeník [-] (70. A. Schánel [-] ) , O. Martínek [-] , J. Novotný [-] , M. Midloch ml. [-]

Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - J. Flieger [-] , T. Jícha [-] , F. Krejčí [-] (42. J. Kiewak [-] ) , E. Nana [-] - D. Špička [-] , B. Nneji [-] , M. Kováč [-] , J. Žirovnický [-] - M. Potůček [-] - R. Owusu [-]

ŽK: 16. M. Midloch ml. , 40. J. Novotný , 59. M. Rokos , 79. O. Lekeš , 80. D. Živný - 21. R. Owusu , 23. J. Flieger , 52. D. Špička , 79. M. Kováč .
Hráči zápasu: M. Rokos , O. Martínek , S. Rous .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Hlavnička Radek - DOSTÁL Petr (N), VARYŠ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 22:22

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 16:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:39

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Lukáš celkem logicky věří svému týmu jako ostatní tipující. Jiný výsledek by asi byl velkým překvapením.

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 21:58
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 08:30

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 07:36

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 08:08

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:33
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:32

Tip: výhra domácích