Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.10.2019 14:30

10.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dva hattricky zařídily tři body pro Plaňany


Branky


10. J. Olah , 30. J. Olah , 50. J. Olah , 57. O. Lazaryev , 59. O. Lazaryev , 62. O. Lazaryev - 65. T. Halfar , 69. A. Vosecký , 86. T. Halfar
21

Nejprve Jan Olah a poté Oleh Lazaryev, který nasázel hattrick během šesti minut, rozhodli o vedení Plaňan 6:0. Polevení domácích v závěru umožnilo hostům výsledek přijatelně upravit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na hřišti vládly více diskuse než fotbal

Od úvodních minut to byly Plaňany, kdo vládl na hřišti. Hosté se dlouho nemohli dostat z vlastní poloviny. Jenže chybějící přesnost ve finální fázi byla brzdou gólových šancí. Přesto už v desáté minutě se po kombinaci s Náglem brankově prosadil Jan Olah - 1:0.

 

"I přesto, že nám chyběly čtyři opory mužstva a tři dorostenci měli za sebou dopolední zápas, dali jsme dohromady velmi slušnou sestavu", byl přesvědčen hostující trenér David Šimůnek a doplnil: "Bohužel ale bylo znát, že si nevěříme a báli jsme se hrát."

 

To potvrdil další průběh první půle, kdy míč byl po většinu času v držení domácích hráčů. Jen jejich nepřesnost kazila radost ze hry a gólů. Když už se hosté dostali na soupeřovu polovinu, tak své příležitosti nedotáhli do konce. 

 

Až ve třicáté minutě si Jan Olah narazil pěkně míč s Rychlíkem a překonal podruhé Berana - 2:0. Protože ale domácí zbytečně neustále diskutovali s rozhodčím o jeho výrocích a tak zbytečně ztráceli koncentraci, další branky do konce poločasu už nepadly.

 

Hattrick Lazaryeva během šesti minut

Domácí pustili do druhé půle čerstvou krev v podobě Franka a Grulicha, kteří nahradili Rychlíka se Siručkem. Lazaryev se posunul na hrot a začal jeho koncert. Nejprve ale zkompletoval svůj hattrick Jan Olah, který po individuální akci v padesáté minutě zvýšil na 3:0.

 

A přišla parádní čtvrthodinka Oleha Lazaryeva, kterou začal v pětapadesáté minutě neproměněnou penaltou. Už o dvě minuty později rozvlnil síť za zády tuchorazského gólmana poprvé - 4:0. V těchto chvílích roztočili domácí nevídaný kolotoč, hýřili aktivitou a hosté nevěděli, kde jim hlava stojí, resp. kde létá míč. Beran ho tahal ze sítě ještě dvakrát a autorem branek byl Oleh Lazaryev - 6:0. Hattrick nasázel v rozmezí padesáté sedmé a šedesáté druhé minuty. Palec nahoru, úžasný výkon.

 

Co se stalo potom, je otázka pro trenéry. Přestali domácí hrát pod dojmem dostatečného náskoku? Přestali se hosté obávat a začali hrát svoji hru? Výsledkem ale byly zbytečné tři góly za zády domácího Hradeckého, což trochu pokazilo dojem pro plaňanské diváky. Konečný výsledek 6:3 tak vypadá trochu divoce.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plaňany
Tomáš Freund, vedoucí týmu: Do zápasu jsme šli s cílem zisku tří bodů a pokusit se zlepšit skóre. Už od první minuty bylo vidět, že k nám dorazil tým, který drží myslím si právem poslední příčku. Zápas byl pohledný tak deset minut, jinak jsme nepředvedli nic, co bychom si měli vzít do dalších utkání. Máme ještě do konce tři utkání, kde máme cíl sedm bodů.

FC Tuchoraz
David Šimůnek, trenér: Chyběl nám důraz a zodpovědné přebírání hráčů. I proto jsme v prvním poločase obdrželi dvě branky a bohužel neproměnili dvě slibné šance. V druhém poločase jsme si nechali dát další góly. Teprve potom jsme začali hrát a zjistili, že když trochu chceme, tak to jde. Soupeři jsme nasázeli tři góly a troufám si říct, že kdybychom proměnili alespoň jednu šanci z prvního poločasu, byl by výsledek zápasu úplně jiný.



Sestavy


TJ Sokol Plaňany
M. Hradecký [-] - J. Rychlík [-] (46. M. Grulich [-] ) , O. Lazaryev [-] (76. P. Siruček [-] ) , M. Nágl [-] (84. M. Jambor [-] ) , P. Břichnáč [-] , T. Freund [-] , J. Olah [-] , D. Siruček [-] (46. L. Franko [-] ) , D. Žemba [-] (75. J. Nedvědil [-] ) , K. Hanzálek [-] , L. Klucska [-]

FC Tuchoraz
M. Beran [-] - J. Veselý [-] , J. Moravec [-] (58. D. Sodoma [-] ) , O. Moravec [-] , A. Vosecký [-] , D. Jurka [-] , V. Houžvička [-] (46. J. Poděbradský [-] ) , J. Pokorný [-] , T. Halfar [-] , M. Vosecký [-] , D. Borovička [-]

ŽK: 8. O. Lazaryev , 69. D. Žemba , 72. M. Nágl , 86. L. Klucska .
Hráči zápasu: J. Olah , O. Lazaryev - O. Moravec , D. Borovička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: NETÁHLÍK Rudolf - NÁGL Vladimír (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2019 11:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 08:46
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Nučice | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2019 07:57

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2019 12:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:51

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 16:29

Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Plaňany jsou favoritem, ale nehrozí v jejich případě podcenění?

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 11:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     23. 10. 2019 07:18

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 09:48
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 08:35

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 07:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     22. 10. 2019 06:31

Tip: výhra domácích