Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.11.2019 10:00

13.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hostouň potvrdila druhou příčku, Krejsa skončil v nemocnici


Branky


5

Poslední podzimní kolo středočeské B třídy patřilo i zápasu Velkého Přítočna s rezervou Hostouně, kteréí se odehrálo na umělce v Rynholci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kádr Hostouně byl doplněn několika mladíky a věkový průměr sestavy činil 22 let. Nejmladším nastoupivším hráčem byl patnáctiletý Jakub Černý. První poločas patřil domácí Hostouni, která si vytvařela množství šancí. Ovšem už v 7. minutě utkání došlo po jednom ze soubojů k úrazu Jakuba Krejsy, který musel střídat a se zlomeminou nosu byl převezen do kladenské nemocnice k operaci.

 

Ve stejné se minutě se ovšem také podařilo vstřelit Dominiku Jansovi první branku utkání a zápas byl 1:0. Dvě minuty nato následovala další akce, tentokrat iniciovaná Antonínem Michalcem, který navýšil náskok svého týmu na 2:0.

 

Ve 29. minutě přidal pak třetí gól na konto domácích Michal Hlaváček, 3:0. Následoval rychlý brejk záhy po rozehrávce a ve 30. minutě tak vstřelil jedinou branku Velkého Přítočna Martin Adr, 3:1. Ve 38. minutě pak znovu navyšoval Michalec, který navýšil vedení hráčů ve svém dresu na 4:1. Druhá půle už žádnou změnu na průběžném výsledku nepřinesla.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: „Silně omlazený tým potvrdil, že fotbal v Hostouni je na dobré cestě a o budoucnost je postaráno. Utkání bylo o dvou velmi rozdílných poločasech. V tom prvním jsme jasně dominovali a čtyřikrát se prosadili. Druhá půle už postrádala tempo a přesnost. I přes velké oslabení kádru musím všechny zúčastněné pochválit a poděkovat jim za úspěšné zakončení podzimu. Zisk 32 bodů je dobrým základem pro pokračování za vytouženým postupem a dodává nám chuť do jarní části. Závěrem bych rád poděkoval všem hráčům (zraněným přeji brzké uzdravení), realizačnímu týmu a funkcionářům společně s rodinným příslušníky za dobrý podzim.“




Sestavy


Sokol Hostouň B
L. Obrcián [-] (46. P. Plecitý [-] ) - M. Hlaváček [-] , M. Hlava [-] , O. Žíla [-] , J. Krejsa [-] (7. V. Prošek [-] ) , R. Linc [-] (68. J. Černý [-] ) , O. Křižka [-] , A. Michalec [-] , D. Jansa [-] , M. Dědeček [-] , F. Motlík [-]

SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - M. Andr [-] , P. Šiler [-] , P. Salyuk [-] , L. Popelka [-] , P. Holas [-] , P. Slánský [-] , P. Barthel [-] , O. Kuba [-] , P. Jícha [-] (42. O. Měkota [-] ) , M. Devera [-]

Počet diváků: 70. Rozhodčí: Žaba Jiří - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     15. 11. 2019 09:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 11. 2019 05:36

Tip: výhra domácích