2:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 17:00

1.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Tuchlovice porazily v derby Nové Strašecí


Branky


11

Tuchlovice - V prvním kole sezóny 2019/2020 Ondrášovka KP bylo na programu derby Tuchlovic s nedalekým Novým Strašecím, které přijelo s parakticky celým obměněným týmem oproti sezóně minulé.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný úvod obou celků

Úvod zápasu byl z obou stran opatrný, ale více náznaků měli domácí. Zakončení ale končilo na připravené obraně hostí, nebo míč bez větších problémů chytil Kleinmond.

 

Nejdiskutovanější moment prvního dějství přišel po riskantním zákroku ve vápně domácích od Tomiče, ale hosté se penalty dožadovali marně.

Miškovic zařídil výhru Tuchlovic

Do druhé půle vstoupili aktivněji hosté, kteří si také vytvořili první vážnější šanci zápasu. Sám před brankářem Šimkem se zjevil mladíček Holub, ale z pěti metrů trefil pouze domácího gólmana. Domácí naopak v 60. minutě po chybě strašecké obrany, která nechala příliš prostoru Procházkovi a ten uvolnil Miškovice, přišla první branka utkání po samostatném úniku a bezpečném zakončení - 1:0.

 

Oživení hostí přišlo s příchodem hrajícího trenéra Ducára, který několikrát naservíroval míč nebezpečně do vápna domácích, kteří ale tyto šance přežili. Nejprve byl Šimek u tyče včas po zakončení Holuba a tentýž hráč neuspěl ani ve svém třetím pokusu, když pro změnu hlavičkoval mimo.

 

Potvrdilo se známé pravidlo nedáš - dostaneš. Deset minut před koncem utkání rozehrávalo Nové Strašecí rohový kop, ale následoval rychlý přechod domácího celku do protiútoku a znovu zafungovala spolupráce Procházka - Miškovic a druhý jmenovaný přidal svůj druhý gól v zápase - 2:0.

 

Všechny body zůstaly tedy v Tuchlovicích a Nové Strašecí si na body bude muset počkat ještě minimálně jedno kolo. 

 

Fotogalerie od Davida Svobody, kterému patří velké díky!



Ohlasy k zápasu


AFK Tuchlovice
Ondřej Pilař: "Strašecí nastoupilo z 80% obměněným kádrem, než proti jakému jsme hráli na jaře. Do zápasu jsme šli s tím, že chceme odčinit debakl z posledního vzájemného zápasu a vítězně vstoupit do nové sezóny. Bylo to úplně jiné utkání než na jaře, rozdílovými faktory oproti jaru byl obměněný a hlavně omlazený kádr Nového Strašecí a na domácí straně určitě přítomnosti navrátilce Hafenrichtera ve středu zálohy, takový hráč nám v jarní části minulé sezóny značně scházel."

TJ Sokol Nové Strašecí
Jan Ducár, trenér: "Byl to náš první ostrý zápas v hodně pozměněné sestavě. Nevyšel nám úvod, domácí měli více ze hry. Postupně jsme se zlepšovali. Druhá půle byla mnohem lepší, dostali jsme se více do hry a vytvořili si šance, bohužel bez vstřelené branky. Naopak domácí po našich dvou hrubicích skórovali. Tento zápas nám ale ukázal, že máme na čem stavět a jen dalším tréninkem to zvládneme."



Sestavy


AFK Tuchlovice
M. Šimek [-] - N. Miškovic [-] , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-] , P. Hafenrichter [-] , J. Kubů [-] , V. Krsek [-] (73. J. Červenka [-] ) , M. Pospíšil [-] , P. Hornof [-] , L. Tomic [-] , M. Fitko [-]

TJ Sokol Nové Strašecí
K. Kleinmond [-] - L. Mrázek [-] , J. Elsnic [-] , D. Titlbach [-] , D. Holub [-] , M. Krupička [-] , L. Zíb [-] (69. V. Benda [-] ) , J. Bejbl [-] (60. J. Ducár [-] ) , M. Hartman [-] , M. Bláha [-] (68. J. Mrázek [-] ) , M. Mžourek [-]

ŽK: 79. M. Brnovják - 75. M. Mžourek , 87. J. Elsnic , 90. J. Mrázek .
Hráči zápasu: M. Šimek , N. Miškovic - J. Ducár .
Počet diváků: 190. Rozhodčí: Glogar Petr - GLOGAR Lukáš, BURIAN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Huttr

Expert: Václav Drážek
Tip experta: výhra domácích

Zápas, který může mít jakýkoliv konec, ale myslím si, že šťastnější budou domácí.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů