Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.05.2015 15:00

21.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice rozhodly v úvodu utkání


Branky


0

Tým Luhačovic vstřelil v každém poločase dvě branky a zvítězil jasným rozdílem 4:0. Jednu branku vstřelil Heger a Ondřej Červenka, dvě branky David Červenka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Lepší vstup do utkání si domácí těžko mohli představit. Již ve druhé minutě doputoval míč do pokutového území na zcela volného Hegera, který se nemýlil – 1:0. Domácí tým vstřelená branka nabudila a snažili se přitlačit Provodov před pokutové území. Po čtvrthodině hry odcentroval z pravé strany Pešek, v pokutovém území si míč našel ostrostřelec David Červenka a skluzem zavěsil – 2:0. Prvních 25. minut Luhačovice hosty prakticky do ničeho nepustily. V 26. minutě domácí obrana špatně odvrátila míč, ve středu pole jej vybojoval Chalupa a bombou orazítkoval břevno. Prakticky v zápětí přišel faul domácích před pokutovým územím a následný přímý kop, Kořenek s vypětím všech sil vytěsnil na břevno. Ke konci první půle mohl ještě navýšit vedení domácích Ondřej Červenka, ale jeho hlavička jen těsně minula pravou tyč.

 

 

V 53. minutě prošel středem pole Ondřej Červenka a pěknou ranou na bližší tyč zvýšil vedení domácích na 3:0. Tři minuty na to po rohovém kopu Provodova vyvezl míč Tomáš Heger a přihrávkou za obranu vybídl ke skórování Davida Červenku, který se nemýlil a definitivně rozhodl zápas - 4:0. Hosté se snažili vstřelit alespoň čestnou branku, ale obrana domácích odolala až do závěrečného hvizdu. Zápas tak skončil suverénním vítězstvím domácích.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (Luhačovice, trenér): Musím kluky pochválit. Vydařil se nám vstup do utkání. Naši aktivitou jsme se dostali do vedení a to nás uklidnilo. Výsledek je možná krutý, ale určitě zasloužený. Soupeř se ovšem nevzdával, překvapili mě hlavně v závěru, kdy nás zatlačili na naši polovinu. I tak se nám konečně podařilo udržet čisté konto.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Talaš [-] , J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] , C. Petr [-] - O. Červenka [-] , T. Heger [-] , M. Polách [-] , V. Kalus [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]


Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.