0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožnov vyloupil Kelč


Branky


0

Domácí Kelč nenašla za celý zápas recept na skvěle chytající Michuta. Za hosty v prvním poločase skóroval Rezdar, druhý gól si domácí vstřelili sami.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kelč přivítala na svém hřišti tým Rožnova pod Radhoštěm, který v minulém kole získal doma skalp Holešova. Bylo tedy jasné, že domácí nečeká snadný zápas. První šanci utkání měli domácí, ale Škařupovi se gól vstřelit nepodařilo. Už v 7. minutě byli domácí nuceni střídat. Po nezaviněném zranění musel ze hry odejít Minář, nahradil ho Pitrun. Chvíli na to hosté šli do vedení, když se prosadil Ahmad Rezdar – 0:1. Ve 20. minutě musel trenér Kelče znovu sáhnout ke střídání, Hegara nahradil Vadel. Hosté měli potom více ze hry a ještě v prvním poločase si vypracovali několik šancí, které ale ke gólu nevedly. I Kelč měla ještě v prvním poločase svou šanci na vyrovnání, Vinklára ale Michut vychytal.

 

V druhém poločase se hra odehrávala spíše na středu hřiště a ani jeden z týmů se v útoku nedokázal příliš prosazovat. Druhý gól Rožnova padl v 71. minutě. Po rohovém kopu se míč odrazil od někoho z domácích hráčů za brankovou čáru – 0:2. Pro hosty to byl velmi nešťastný gól, který zřejmě zlomil jejich pomyšlení na vyrovnání. Do konce zápasu se již žádná větší šance neodehrála. Rožnov si tak odváží z Kelče cenné vítězství 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Kelč
Tomáš Volf (Kelč): Byl to slušný zápas, před pěknou diváckou kulisou. Soupeř byl výborný hlavně v obraně, měl vysoké stopery, kteří ve vzduchu kralovali. Naši hráči se snažili, ale dneska to na body bohužel nestačilo.




Sestavy


TJ Kelč
J. Kiza [-] - M. Hegar [-] , R. Pastrnek [-] , R. Minář [-] , Z. Vinklár [-] - J. Hlavica [-] , M. Olšák [-] , A. Chrástecký [-] , A. Škařupa [-] - J. Machač [-] , T. Topič [-]

FC Rožnov pod Radhoštěm
M. Michut [-] - R. Žitník [-] , R. Bolf [-] , T. Karban [-] , J. Šimek [-] - L. Fuksa [-] , J. Maléř [-] , M. Bolcek [-] , M. Zetocha [-] , F. Zetocha [-] - M. Rezdar [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.