Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.04.2015 15:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luhačovice jasně přehrály Vigantice


Branky


0

Luhačovice nasázely Viganticím čtyři góly. Dvakrát se trefil Červenka, po jedné brance přidali Talaš a Coufalík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luhačovice přivítaly doma Vigantice, na které v tabulce ztrácely 4 body. V případě výhry by se tak domácí přiblížili osmému místu v tabulce. Vigantice, které své poslední dvě utkání vyhrály, přijely oslaben o zkušeného Kučeru a bylo to znát. Domácí byli první půli nebezpeční hlavně z křídelních prostor. Hlavně aktivní Heger zkoušel hned několik míčů zakroutit před soupeřovu branku. V 16. minutě se domácím povedlo skórovat. Míč vyvezl Talaš, kapitán Červenka našel krásnou křížnou přihrávkou nabíhajícího Hegera na pravé straně, ten neomylně našel Talaše na zadní tyči - 1:0 Chvíli poté mohly Luhačovice náskok navýšit, Heger ale míč netrefil ideálně. Vigantice se snažily postupným útokem překonat obranu Luhačovic, dostaly se ovšem jen do zakončení ze střední vzdálenosti. Ve 42. minutě si za obranu naběhl Červenka David a skákající míč nekompromisně uklidil do sítě – 2:0. Radost z branky netrvala dlouho. Vigantice využily nekoncentrovanosti domácích a ve 44. minutě snížily na 1:2. Ve 45. minutě rozehrál pohlednou akci výborně hrající Kalus, prostrčil na Bernátka, ten před padajícím brankářem hostů předložil míč vedle sebe Červenkovi, který uklidil míč do sítě. Radost byla ale předčasná, praporek pomezního signalizoval ofsajd. Do kabiny se šlo tedy za stavu 2:1.

 

I do druhé půle vkročili domácí aktivně. Heger hned v úvodu našel Davida Červenku, ten v těžké pozici trefil tyč. Chvíli poté Heger zakončoval, brankař však bravurně vyrazil na roh. Poté Vigantice začaly tlačit, vybojovaly několik rohových kopů a jednu vyloženou šanci. Domácí včas uklidnil Coufalík, který svým prvním gólem v krajském přeboru zvýšil na 3:1. Od té doby měli domácí zápas pod kontrolou. Po centru Polácha mohl skórovat Heger na zadní tyči, ale nedal. 15 minut před koncem se dočkal svého druhého gólu David Červenka, který si počíhal na zadní tyči na centrovaný míč Peška - 4:1.

 

 

Luhačovice tak přerušily vítěznou sérii Vigantic a získaly doma tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
Jan Jelínek (Luhačovice, trenér): Dnes jsme podali kvalitní soustředěný výkon. Aktivní hrou jsme šli výhře naproti. Soupeře jsme pouštěli do hry jen ojediněle. Když už to vypadalo na jejich tlak, přerušil jej Coufalík třetí brankou. Musím pochválit aktivního Hegera, který byl téměř u všeho podstatného a Bernátka, který nastoupil s velkými bolestmi. Oba odvedli kus práce. Ještě víc mě však těší kolektivní výkon, nasazení a chuť zvítězit.




Sestavy


FK Luhačovice
J. Kořenek [-] - J. Talaš [-] , P. Coufalík [-] , J. Kořenek [-] , R. Pešek [-] - T. Heger [-] , V. Kalus [-] , O. Červenka [-] , M. Polách [-] - M. Bernátek [-] , D. Červenka [-]

FK Vigantice
J. Slovák [-] - D. Řepka [-] , V. Kožušník [-] , M. Macíček [-] , O. Kulišťák [-] - K. Barabáš [-] , R. Chumchal [-] , J. Štreit [-] , M. Vičan [-] , J. Vašek [-] - A. Křiva [-]

Hráči zápasu: D. Červenka .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.