3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2019 13:30

1.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Nedašova doma skolil Nevšovou


Branky


10

V Nedašově se hrálo valašské derby a přišlo se na něj podívat 350 diváků. Hosté z Nevšové jsou zatím jen stínem mužstva z loňské sezony a domácí toho dokázali náležitě využít. Nedašov dal v závěru první půle dvě slepené branky. Ve druhém dějství domácí přidali z penalty třetí trefu a přikovali tak Nevšovou po podzimu na poslední příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

"První poločas jsme na hřišti dominovali a hosty jsme do ničeho závažného nepustili. Odměna přišla v 35. minutě, kdy se nejlépe orientoval ve vápně domácí M. Macháč. O tři minuty později po chybě domácí obrany šel sám na brankáře domácí P. Šuráň a situaci vyřešil náramně, kdy naservíroval míč na D. Šenkeříka a ten se nemýlil. V poločase jsme dostali pochvalu od trenéra a říkal, že druhý poločas máme navázat na výkon z první půle. V 51. minutě byl nedovoleně bráněn D. Šenkeřík a rozhodčí nařídil pokutový kop. K němu se postavil P. Šuráň, který potvrdil svoji výbornou formu a nemýlil se. Hosté si v závěru vytvořili pár šancí, ale ty jsme dokázali ubránit. Klukům bych chtěl poděkovat za výborný výkon", hodnotí duel s Nevšovou kapitán Nedašova Radek Cícha.

 

Domácí přidali třetí branku

"Domácí měli větší vůli po vítězství a od začátku byli agresivnějším a důraznějším na míči. Nám tato hra dělala problémy a nebyli jsme schopni se z tlaku vymanit. Až v druhé polovině jsme se dostali do šancí, kdy jsme mohli výsledek korigovat, ale ty gólman domácích dokázal zneškodnit. Třetí branka z pokutového kopu nás srazila dolů, ač jsme začali více kombinovat, na zvrat v utkání to bylo málo, zkušený domácí tým si výhru pohlídal", hodnotí nepovedený duel v Nedašově fotbaloví činovníci z Nevšové.



Ohlasy k zápasu


TJ Nedašov
Radek Cícha, kapitán: Hodně důležitý zápas nás doma čekal poslední kolo proti Nevšové. Měli jsme v hlavách důležitost zápasu a bál jsem se, abychom si to nepřenesli na hřiště. Naštěstí tomu tak nebylo.

TJ Sokol Nevšová
Ivana Urbanová, předsedkyně: Domácí zvítězili zcela zaslouženě, přistoupili k utkání s plným nasazením. S takovým výkonem, jaký jsme předvedli, se nedá očekávat bodový zisk.



Sestavy


TJ Nedašov
D. Solař [-] - R. Cícha [-] , M. Lorenc [-] , J. Fojtík [-] - J. Marek [-] , J. Pagáč [-] , D. Šenkeřík [-] (89. P. Novák [-] ) , M. Macháč [-] - - P. Šuráň [-] (81. M. Slovák [-] ) , P. Holba [-] (79. A. Šimšálek [-] ) , R. Talčík [-]

TJ Sokol Nevšová
O. Zámorský [-] - M. Gabko [-] (46. R. Kvěťák [-] ) , S. Beňo [-] (81. J. Krčma [-] ) , J. Fuksa [-] , J. Solařík [-] (46. R. Vašička [-] ) , M. Mujkoš [-] , D. Blanař [-] , V. Tomšů [-] , R. Michálek [-] , M. Toman [-] , M. Kuric [-]

ŽK: 50. P. Šuráň - 6. R. Michálek , 85. M. Kuric .
Hráči zápasu: D. Šenkeřík , P. Šuráň - D. Blanař .
Počet diváků: 350. Rozhodčí: KOVÁŘČÍK Dominik - STODŮLKA René, PAVLICA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 17:26

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 17:47
Petr Koseček

Expert: Filip Výborný
Tip experta: remíza

Ve valašském derby se urodí remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 19:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 11:13

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 07:56

Tip: výhra domácích