4:2
(1:1)
30. P. Nevrkla
89. M. Sevelda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 15:00

10.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Okříšky B doma zastavily rozjeté Jemnicko B


Branky


18. L. Mašek , 67. J. Novotný , 73. F. Rampír , 77. P. Molák - 30. P. Nevrkla , 89. M. Sevelda (p.)
9

Ve šlágru kola si Okříšky B na svém hřišti v zápase s Jemnickem B připsaly výhru a bodově se na něj dotáhly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Ve šlágru kola se představil tým Jemnicka B na půdě dalšího rezervního týmu, a to z Okříšek. Byl to souboj druhého a třetího týmů tabulky. Okříšky chtěly zapomenout na debakl z minulého kola, kdy tvrdě narazil na vedoucí celek tabulky z Rouchovan, kde podlehly vysoko 0:9. SK Okříšky B - Jemnicko B. Lépe začala domácí Benfika a dostala se do vedení v 18. minutě. To po krásné přihrávce Benceho uklidil balón do prázdné branky Mašek - 1:0. V zápětí mohl zvýšit na rozdíl dvou branek Bence, ale střelu ze samostatného nájezdu poslal vysoko nad až na multifunkční hřiště. Hosté trestali a vyrovnali ve 30. minutě, když se před Hvězdou objevil Nevrkla a zkušeně proměnil - 1:1.

 

Ve druhé půli dominovali domácí

Domácí trenér poslal do druhé půle čerstvé krajní halvy a hned to bylo znát. Trnka s Rampírem větrali hosty od začátku druhé půle a bylo otázkou času kdy se Okříšky dostanou opět do vedení. Čtvrthodinu během které se rozhodlo. Vše odstartoval Jan Novotný v 67. minutě po efektní a efektivní přihrávce Dočkala - 2:1. V zápětí se prosadil v 73. minutě Filip Rampír lobem přes gólmana a na 4:1 zvýšil v 77. minutě Petr Molák, který obešel při samotném nájezdu i gólmana. Hosté korigovali v závěru Martinem Seveldou, který v 89. minutě z pokutového kopu snížil na 4:2. 



Ohlasy k zápasu



1. FC JEMNICKO B
Tesař Karel, hráč: Okříšky od začátku zápasu hráli lépe než my, ale po 15 min. hry jsme začali s domácíma hrát vyrovnaný zápas. Druhý poločas byl také vyrovnany, ale domácí využívali své šance. Musím podotknout že 3 góly co dali domácí neměli platit.



Sestavy


SK Huhtamaki Okříšky B
M. Hvězda [-] - T. Dočkal [-] , L. Mašek [-] (46. T. Trnka [-] ) , J. Novotný [-] , V. Bence [-] (69. P. Molák [-] ) , M. Večeřa [-] , J. Jůza [-] , V. Bulant [-] (67. R. Dokulil [-] ) , J. Dokulil [-] (46. F. Rampír [-] ) , P. Netolička [-] , V. Němec [-]

1. FC JEMNICKO B
T. Tesař [-] - J. Anděl [-] , K. Tesař [-] , J. Gardoň [-] (38. J. Dřímal [-] ) , P. Nevrkla [-] (63. M. Kristek [-] ) , M. Habich [-] , M. Sevelda [-] , L. Sevelda [-] , J. Křivánek [-] , T. Süssenbek [-] , D. Smetana [-] (70. Z. Bártů [-] )

ŽK: 45. V. Bulant , 89. P. Molák - 10. J. Anděl , 28. J. Gardoň , 89. K. Tesař .
Hráči zápasu: J. Novotný - P. Nevrkla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: PINTÉR Štefan - BRABEC Aleš, HOLEŠÍNSKÝ Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jasná výhra Okříšek.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Radim Procházka

Expert: Pavel Hrůza
Tip experta: výhra domácích

Okříšky složí doma vždy rozdílný tým než v zápase venku. Proto vícebrankova výhra.