Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.09.2019 16:30

4.kolo, Plzeňský | Plzeň - Sever | Okresní přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po jasném prvním poločase nakonec domácí berou všechny body


6

Oba týmy chtěli v tomto zápase si napravit reputaci po dvou porážkách v řadě 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Nýřan

Domácí fotbalisté na svého soka hned v úvodu vlétli a chtěli  toto utkání rozhodnout co nejrychleji. Hned od začátku byli aktivnější a dostávali se do větších příležitostí. Z toho padly dvě rychlé branky po sobě, které vstřelil Anar Aliyev. První byl v 6.a druhý v 7.minutě. Domácí fotbalisté i nadále v prvním poločase dominovali. Pro hostující hráče jen štěstí, že domácí hráči Diossu nepřidávali další branky. Ve 39.minutě přidal třetí branku domácích po centru ze  strany Marek Routschka 3:0. Za tohoto stavu odcházeli soupeři i do kabin, kam šli daleko spokojenější domácí hráči Diossu. 

Nečekané drama

Kdo viděl první poločas, nevěřil vlastním očím, co se děje v poločase druhém. Domácím fotbalistům vstup do druhého poločasu hrubě nevyšel. Ve 47.a 48.minutě po dvou chybách v obraně nechali hosty hladce snížit a zbytečně jim vlili vítr do plachet. Hosté, kteří byli v prvním poločase naprosto neviditelný, najednou ožili, dostávali se do více šancí než domácí, byli více na balónu. Ale i nýřanští si vytvářeli nějaké šance. Zápas se musel divákům líbit, hrálo se nahoru dolů. Naštěstí pro Nýřany brzy přišla uklidňující branka. V 52.minutě po standartní situací že strany vypadl hostujícímu gólmanovi balón a Anar Aliyev završil hattrick v tomto zápase a zvýšil vedení domácího celku 4:2. Hosté se snažili s vývojem zápasu něco udělat, ale pozorná obrana domácího Diossu jim toho moc nedovolila. Bělé se podařilo snížit a zadělat v závěru na pořádné drama až v 85.minutě, kdy po centru ze strany se prosadil Sidorjak 4:3. Hostujícím hráčům se i přes závěrečnou snahu s výsledkem už nic nepovedlo udělat a připsali třetí porážku v řadě za sebou. Nýřany po dvou porážkách v řadě konečně zabrali naplno.



Sestavy


TJ Nýřany
V. Fait [-] - T. Michálek [-] , V. Kovář [-] , A. Aliyev [-] , B. Németh [-] , J. Šindler [-] , L. Šlégl [-] , J. Rosol [-] , J. Niedermayer [-] , P. Kohan [-] , M. Routschka [-]

TJ Sokol Dolní Bělá
O. Sýba [-] - J. Turjanica [-] , M. Dobrý [-] , D. Svoboda [-] , V. Sebránek [-] , J. Sidorjak [-] , L. Pešička [-] , T. Bušek [-] , L. Matoušík [-] , F. Láznička [-] , D. Popp [-]

ŽK: 59. T. Michálek - 76. F. Láznička .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: KŘÍŽ Petr - ROUTSCHKA Roman (N), KONVALINKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích