Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.10.2019 10:30

9.kolo, Jihočeský | Krajský přebor , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Uvnitř video - Domácím to poslední dobou vůbec nejde a ve stejném trendu pokračují i nadále


20

Před začátkem soutěže se počítalo s tím, že Jiskra bude okupovat čelní příčky krajského přeboru. I úvodní kola tomu napovídala, ale pak se favorit zadrhl a již několik kol čeká na probuzení ze zlého snu. Naopak hosté jsou na koni a uvidíme, kam je jejich současné sebevědomí vynese.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí nabídli hostům pohodlné vedení

Domácí se do svého soupeře zakousli od úvodních minut, ale k výraznějšímu ohrožení branky to nevedlo. Hosté se počali osmělovat a v 8. minutě prověřil pozornost domácího brankáře z hranice šestnáctky Kuna. Od této chvíle byli hosté častěji na území domácích. Pěknými kombinacemi přiváděli domácí obránce do úzkých, ale ti ještě odolávali. První gól měl na hlavě hostující Tauber, ale ve své šanci v 16. minutě selhal. V 19. minutě měli hosté další velkou šanci, když domácí Švejda nešikovně fauloval ve vápně protihráče a sudí odpískal penaltu. Ale i s touto šancí naložili Krumlovští ledabyle, což se jim ale při konečném účtování nevymstilo. Kuna kopl penaltu prachbídně a domácí brankář kryl. Dalo by se očekávat, že tento okamžik domácí nakopne, ale opak byl pravdou. Po dvou varováních přišel trest, i když to byl pro hosty hodně šťastný gól. Ve 31. minutě Tauber z otočky vystřelil, ránu tečoval jeden z obránců do tyče a od ní se míč odrazil ke zcela volnému Růžičkovi, který se do prázdné nemýlil a tímto zásahem načal svůj hattrick - 0:1. Domácím bylo ještě hůře o dvě minuty později, když si Růžička ve 34. minutě přidal druhý zářez na pažbu. Třeboňský obránce mu namazal a v nájezdu na domácího brankáře si počínal mazácky, obešel ho a zasunul do prázdné - 0:2. A za tohoto stavu první půle skončila.

Domácí byli bezradní, duo Tauber Růžička excelovalo

Domácí vstoupili do druhé půle aktivně a ve 48. minutě prověřil hezkou střelou Trnkovu pozornost střídající Holzepl, avšak brankář jeho pokus vytěsnil na roh. Domácí dál tlačili, ale hosté dobře kombinovali a tlak Třeboňských byl spíše platonický. V 50. minutě to však už mohlo být o tři branky. Aktivní Tauber dostal pěkný pas za obranu, ale z úhlu Skálu překonat nedokázal. Co se ale nepovedlo jemu, dokázal v 55. minutě kdo jiný než nezastavitelný Růžička. Převzal nahrávku, obešel obránce a tváří v tvář Skálovi nezaváhal a dokonal hattrick - 0:3. To už bylo na domácí příliš, ale dlužno dodat, že svou naivní obrannou činností to hostům velmi usnadnili. Ti vývoj hry už jen kontrolovali, ale přesto byli stále nebezpeční a jen shodou okolností skóre nenarůstalo. Nicméně domácí nakonec „bůra“ přeci jen obdrželi a postaral se o to aktivní Tauber, který během zápasu spálil několik šancí. Své spoluhráče si udobřil v 71. minutě, když ve spolupráci s tyčí překonal Skálu. První ránu zastavila ona tyč, od ní dostal nahrávku zpět a druhá rána již byla přesná - 0:4.  V těchto fázích zápasu si hosté domácí doslova vodili. Tečku za mačem udělal opět Tauber, když v 87. minutě proměnil jednu ze svých mnoha šancí. Střelou k tyči potupil Skálu popáté a ukončil tak Třeboňské trápení a zmar - 0:5.

 

Níže je sestřih gólových situací:



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň
Roman Krupa, asistent trenéra: V posledních zápasech jsme s Krumlovem dokázali odehrát velmi slušná a vyrovnaná utkání, což ale nebyl tento případ. Slavoj byl od začátku jednoznačně lepší směrem dopředu a hlavně produktivnejší. Nám se nedařila kombinace a v předu jsme jen těžko drželi míč. Když Jakub Skála chytil penaltu nařízenou za faul ve vápně, doufali jsme, že nám to psychicky pomůže, ale během pár okamžiků jsme poprvé inkasovali. Do půle Růžička přidal svůj druhý gól v zápase. V šatně jsme si řekli, že se pokusíme o obrat jako se nám to povedlo před rokem, ale Růžička zkompletoval hattrick a bylo po nadějich. Další dva góly vstřelil Tauber. Krumlov vyhrál zaslouženě. Nám se vůbec nedaří v koncovce. Teď musíme rychle zapomenout a soustředit na utkání s Lomem. Snad se nám bude dařit lépe.




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň
J. Skála [-] - M. Pancíř [-] (66. D. Doležal [-] ) , P. Koktavý [-] , D. Bartl [-] , P. Švejda [-] , F. Navrátil [-] (72. V. Týnavský [-] ) , J. Vranovský [-] (41. K. Holzepl [-] ) , T. Lonsmín [-] , J. Kubata [-] (77. T. Tůma [-] ) , M. Průcha [-] , J. Matoušek [-] (77. M. Cimerhanzl [-] )

FK Slavoj Český Krumlov
M. Trnka [-] - M. Klivanda [-] (78. Y. Savytskyi [-] ) , L. Vávra [-] , D. Růžička [-] (84. D. Malý [-] ) , Z. Kuna [-] (75. F. Persán [-] ) , M. Strapek [-] , T. Tauber [-] , V. Novák [-] , V. Beránek [-] (41. M. Svoboda [-] ) , J. Kabele [-] , M. Švec [-]

ŽK: 28. J. Matoušek , 80. M. Průcha - 81. M. Trnka .
Hráči zápasu: T. Tauber , D. Růžička .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Lepič Jiří - TOUCHA Matěj, KAŠTÁNEK Libor.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Karel Korec

Expert: Miroslav Strnad
Tip experta: remíza

Jiskra se nějak zadrhla, bude ráda za bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů