4:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2019 12:30

8.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice přerušily sérii porážek rázným způsobem


Branky


19

Skvěle začaly, ale poslední výsledky udělaly Sousedovickým vrásky - čtyři prohry po sobě. Jenomže proti Vodňanům to byla jiná písnička... Vše důležité se přitom odehrálo až ve druhé půli, kterou hosté naprosto nezvládli. Domácím pomohla i čerstvá posila z vyšší soutěže. Zápas ovlivnilo brzké vyloučení...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí do duelu nasadili čerstvou posilu Davida Zoubka z Katovic. Trenér Jiří Slabý, který tým po odchodu Přemysla Šrouba převzal, tak mohl využít služeb hráče, který má mnoho zkušeností z vyšší soutěže. A Zoubkova kvalita byla v zápase znát. Vodňanům situaci značně zkomplikoval Matěj Otepka. Ten šel po sprchy poté, co viděl podruhé žlutou kartu, a to už po 16 minutách hry! Ve druhé polovině už domácí početní převahy naplno využili a čtyři různí střelci se postarali o výsledek 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
nejlepší hráči zápasu: Glazunov (útok), Zoubek (záloha), Brynda, Hrach (obránci)




Sestavy


FC Znakon Sousedovice
J. Šilhan [-] - J. Benedikt [-] , D. Zoubek [-] , O. Brynda [-] , M. Linhart [-] (73. D. Marcinko [-] ) , M. Glazunov [-] (82. V. Rom [-] ) , F. Duba [-] , P. Masák [-] (90. V. Křížek [-] ) , J. Hrach [-] , P. Krejčí [-] , D. Horňák [-] (33. P. Vojtíšek [-] )

FK Vodňany
- P. Váverka [-] (63. J. Budín [-] ) , S. Šteier [-] (72. S. Želízko [-] ) , F. Bína [-] (78. L. Malík [-] ) , J. Moravec [-] , O. Benedikt [-] , J. Chalupský [-] (75. M. Kvapil [-] ) , M. Otepka [-] , L. Benedikt [-] , F. Šťastný [-] , O. Hudák [-] , M. Brož [-]

ŽK: 30. D. Zoubek , 50. P. Vojtíšek , 51. M. Linhart , 54. M. Glazunov , 89. P. Masák - 15. M. Otepka , 21. F. Šťastný , 54. O. Benedikt , 90. L. Benedikt . ČK: 16. M. Otepka .
Počet diváků: 101. Rozhodčí: Průchová Nikola - BRYCH Jiří, NOVÁK Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Špírek

Expert: Karel Brůha
Tip experta: výhra hostů

Dlouho jsem se rozmýšlel co zvolit. Šel jsem na to od lesa a zabrouzdal do statistik. Ty hovoří spíše ve prospěch hostujícího týmu. Domácí již čtyřikrát po sobě nezískali ani bod, a ačkoliv věřím, že tuto kletbu jednou prolomí, myslím si, že v tomto zápase to ještě nebude. Proto dávám dvojku.