0:1
(0:1)
32. M. Kraus (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2019 17:00

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Králův Dvůr vyhrál v Příbrami brankou z penalty


Branky


32. M. Kraus (p.)
19

Příbramské béčko doma podlehlo Královu Dvoru. Vítězství si hostující favorit zajistil brankou z penalty a drží se na předních pozicích v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se dostali do vedení z penalty

Po domluvě obou klubů se hrálo již v pátek večer. V utkání na hlavním stadionu pod umělým osvětlením Příbram opět nasadila několik posil z áčka včetně zkušeného Miroslava Slepičky. V hostující sestavě se tentokrát nenašlo místo pro kapitána Jakuba Balšánka. V první půli se hrál vyrovnaný fotbal. Domácí sice častěji drželi míč, ale naráželi na pozornou obranu Králova Dvora. Hosté se snažili hrát na brejky. Do jednoho takového protiútoku se dostal ve 32. minutě hostující forvard Krejdl, který byl v pokutovém území při snaze o zakončení faulovaný jedním z domácích beků a sudí Krejsa bez váhání nařídil pokutový kop. Exekuce se ujal Martin Kraus, který poslal míč na druhou stranu, než skákal gólman Boháč a hosté se tak ujali vedení 1:0. Více příležitostí se již diváci v první půli nedočkali.

Hosté nedokázali přidat další branku, ale vedení udrželi

Domácí i ve druhém poločase měli balón častěji na svých kopačkách, ale hostující Cábelíci pracovali v obranné fázi naprosto bezchybně. Postupem času Příbram hru otevřela a hosté se dostali do několika možností. Střelu Zelenky, trestný kop Krause i hlavičku střídajícího Osvalda dokázal ale zkušený Boháč lapit a držel tak naději pro domácí. Největší příležitost na vyrovnání měli domácí po přímém kopu, kdy míč líznul břevno hostující branky. Králův Dvůr poté svého soupeře už do dalších příležitostí nepustil a zkušeně si tak pohlídal tři body.

 

Zdroj: Oficiální web FK Králův Dvůr

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FK Příbram B
Petr Janota - trenér: Na začátku zápasu jsme byli lepší, bohužel při první útočné akci hostů došlo ve vápně k faulu a Králův Dvůr se z penalty ujal vedení. Poté hosté celkem dobře kontrolovali hru. Začátek druhé půle se vydařil lépe Královu Dvoru, měli šance na skórování a měli jsme štěstí, že jsme neinkasovali. Poté jsme soupeře přitlačili. Nastřelili jsme tyč a břevno, jinak jsme si šanci nevypracovali. Oni hrozili z brejků. Po průběhu hry je výhra hostů zasloužená.

FK Králův Dvůr
Tomáš Šilhavý - trenér: Jsme spokojení. Myslím si, že prostředí ligového stadionu a umělé osvětlení přispěly ke kvalitě utkání. Dali jsme branku a ve druhé půli jsme měli velké šance, kdy domácí podržel brankář Boháč. Bylo to otevřené až do konce. Jsme rádi, že jsme to zvládli.



Sestavy


FK Příbram B
M. Boháč [-] - S. Vilotič [-] , J. Mezera [-] , E. Antwi [-] , M. Šíma [-] (78. V. Jelínek [-] ) - D. Kříž [-] (46. P. Hájek [-] ) , D. Kilián [-] , J. Vlček [-] (73. F. Belej [-] ) - S. Adetunji [-] , P. Janota [-] (80. M. Polák [-] ) , M. Slepička [-]

FK Králův Dvůr
J. Krček [-] - M. Hell [-] , D. Krejdl [-] (80. D. Kůžel [-] ) , M. Procházka [-] (87. J. Balšánek [-] ) , J. Bouček [-] , M. Kraus [-] , D. Beňo [-] (90. J. Blažek [-] ) , T. Šebek [-] , D. Zelenka [-] , R. Novák [-] , D. Šolaja [-] (67. T. Osvald [-] )

ŽK: 45. S. Vilotič , 71. M. Šíma , 78. F. Belej .
Hráči zápasu: M. Boháč - T. Šebek , J. Bouček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Krejsa Josef - ŠVAGR Tomáš, VOKOUN Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra domácích