1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.11.2019 18:00

13.kolo, ČFL A, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Písek pod umělým osvětlením přehrál Slavii


Branky


19

Páteční podvečer přinesl duel Písku s béčkem Slavie Praha. Utkání se hrálo pod umělým osvětlením a po vyrovnaném průběhu rozhodla jediná branka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Exslávista Voráček poslal Písek do vedení.

Hosté přijeli na jih Čech bez svého nejlepšího střelce Rondiče. Písku zase chyběl klíčový forvard a odchovanec Slavie Valenta. Na první šanci se čekalo téměř čtvrt hodiny. Domácí Martin Voráček se dostal osamocený před brankáře Slavie Sirotníka, který jeho zakončení dokázal vyrazit. Za Slavii kontroval nebezpečnou střelou Zeronik, ale branku těsně minul. Ve 21. minutě šli domácí do vedení. Do úniku se dostal Martin Voráček, mimochodem také bývalý hráč Slavie, postupoval sám na brankáře a zakončil přesnou střelou na zadní tyč, 1:0. Po půlhodině hry byli hosté blízko vyrovnání, ale míč dokázal z brankové čáry vykopnout kapitán Písku Běloušek, který strávil také část kariéry v červenobílém dresu. Domácí kapitán se poté dostal i do zakončení, ale dvě jeho hlavičky dokázal chytit brankář Sirotník. Do kabin tak domácí odcházeli s jednobrankovým náskokem.

Domácí se ubránili

Do druhé půle již nenastoupil mladý Brazilec Joao Felipe, kterého nahradil Janoušek. Hosté si dokázali vytvořit mírnou převahu, ale naráželi na kvalitní obranu Písku řízenou skvělým kapitánem Bělouškem a jistým Satrapou v brance. Jedinou velkou šanci si hosté vytvořili až v závěru utkání. Míč už za zády překonaného Satrapy směřoval do branky, když dokázal Běloušek ve skluzu míč těsně před brankovou čárou uklidit na rohový kop a uchránit tak své mužstvu před inkasovanou brankou. Další situace již domácí ubránili a po vyrovnané bitvě slaví tři body.

Zdroj: Oficiální web SK Slavia Praha

Redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


FC Písek
Milan Nousek - trenér: My jsme hrozně rádi, že jsme toto utkání zvládli. Uhráli jsme vítězství, takže obrovská spokojenost. Obzvláště, když je to proti takovému týmu jako je Slavia B, která hraje výborný fotbal. Nebyli jsme lepším týmem, ale díky tomu, jak jsme byli na Slavii připravení, tak jsme utkání dovedli obětavostí a bojovností do vítězného konce.




Sestavy


FC Písek
J. Satrapa [-] - T. Ulbrich [-] , M. Voráček [-] (73. V. Hrachovec [-] ) , M. Held [-] , O. Běloušek [-] , J. Held [-] , F. Vacovský [-] , K. Kulík [-] (57. A. Presl [-] ) , R. Vávra [-] (75. D. Hajdo [-] ) , D. Kubiš [-] , T. Benetka [-]

SK Slavia Praha B
J. Sirotník [-] - F. Nabiyev [-] , M. Hošek [-] , M. Vaněk [-] (80. M. Vít [-] ) , T. Vincour [-] , J. Zeronik [-] , M. Douděra [-] (88. V. Šilhan [-] ) , L. Červ [-] , N. Zinhasovič [-] , M. Podrazký [-] , J. Felipe [-] (46. J. Janoušek [-] )

ŽK: 77. A. Presl - 83. L. Červ .
Hráči zápasu: M. Voráček , O. Běloušek - J. Sirotník .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2019 11:00

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2019 09:44

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 18:38

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 16:47

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 15:41

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2019 12:57

Tip: výhra hostů